Elazığspor’da alacağı ödenmediği için 11 Ocak’ta serbest kalan Malili genç oyuncu Moussa Bagayoko konusuna da değinen kayyım başkanı Doç. Dr. Sebahattin Devecioğlu, bu oyuncu için pazartesi günü yeniden girişimlerde bulunacaklarını söyledi.

DEVECİOĞLU: KOMİSYON DAHİLİNDE ÇALIŞMA YAPTIK

Devecioğlu, “Biz göreve başladığımız gün itibariyle 2 tane problemi çözmek için yola çıktık aslında. Yani benim görevlerimin en önemlisi de o zaten. Elazığspor’un Olağanüstü Genel Kurul şartlarını oluşturabilmek. Ama tabi burada maddi ve yönetimsel anlamda bir takım problemleri de tespit ettikten sonra hem siyasi çevrelerle, hem Valimiz, hem Belediye Başkanımız, hem Ticaret ve Sanayi Odası Başkanıyla birlikte yaptığımız toplantılar sonucunda Elazığ’la ilgili firmalar, Elazığ’la ilgili iş çevreleri ve Elazığ’la ilgili iş adamlarımızla bir komisyon dahilinde bir çalışma yaptık. Bunu tespit ettik. Bu kişilere, hep birlikte hareket edilerek, gidilerek, Elazığspor’un mevcut durumu ortaya konularak çözmeye yönelik çeşitli talepler, girişimler olacaktır. Bu süreç geçen hafta başlamıştı bu hafta hızlanarak devam edecek. İkincisi güçlü bir yönetimin, herkesin kabul edeceği, herkesin kabul göreceği ve her toplum kesiminden ve özellkle buradan da bir metot izledik, bir metot ortaya koyduk; Elazığspor’a katkı sağlayacak kişilerin içerisinde olduğu ve bir disiplin içerisinde koordineli çalışabilecek bir yönetimin oluşması için bir komisyon dahilinde çalışma yaptık” ifadelerini kullandı.

DEVECİOĞLU: KAYNAK ARAYIŞIMIZ DEVAM EDİYOR

Doç. Dr. Sebahattin Devecioğlu, “Elazığspor’un sponsorluk anlaşmaları var, reklam anlaşmaları var. Bu anlaşmalar sezon sonu itibariyle bitiyor. Bu ara dönemde teknik olarak yasalar çerçevesinde sponsorluk anlaşmaları çerçevesinde yeni kaynaklarla oluşturmayla ilgili çalışmalarımız var. Bununla ilgili Sayın Valimizin de Ankara’da ve Elazığ’da somut çalışmaları var. Onu da önümüzdeki günlerde eğer gerçekleşirse kamuoyuyla paylaşırız. Kaynak arayışımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

DEVECİOĞLU: O FUTBOLCUYU ELAZIĞSPOR’A KAZANDIRMAK İÇİN BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDEYİZ

Kayyum Başkanı Sebahattin Devecioğlu, “İlgili futbolcu henüz Elazığspor’un futbolcusu ama onu şu açıdan da açıklayabilirim; bu futbolcu çeşitli menajerlik ve avukatlık sistemleri içerisinde farklı menajerler ve avukatların ağına düşmüş durumda. Biz bu konuda ilgili avukatlar ve menajerlerle görüşmelerimizi yaptık. Bir de bu futbolcunun alacakları üzerine icralar var. Araya Cumartesi-Pazar girdiği için Pazartesi’ne bıraktık. Görüşmelerimiz devam ediyor. O futbolcuyu Elazığspor’a kazandırmak için bir çalışma içerisindeyiz. Bununla ilgili kaynağımız var. O kaynağı kullanabilme adına söylüyorum” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL