Devlet Hava Meydanları İşletmeleri Müdürlüğü, Elazığ’da teknik eğitim programı düzenledi. Eğitime katılan heyet, Sivrice’de düzenlenen tekne turu ile Hazar gölünü gezdi.

TÜRKMEN: KANAL FIRAT TELEVİZYONU’NA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Atatürk Havalimanında Motor Teknisyeni olarak çalışan Sivriceli Nihat Türkmen, “Devlet Hava Meydanları İşletmesi olarak yılda 2 kez teknik eğitim düzenliyoruz. Branş eğitimi. O eğitimi de biz Fethi Hocam’la beraber veriyoruz. Ben Sivriceliyim, Fethi Hocam’da Elazığlı Karakoçan İlçesi’nden. Onun görev yeri Antalya’da, benim görev yerim ise Atatürk Havalimanı’nda. Ben Kanal Fırat Televizyonu’na teşekkür ediyorum. Bir ayrıcalık gösterdi bize. Hafta sonu olması münasebetiyle arkadaşlara bir motivasyon yapalım dedik. Arkadaşlar ilk defa Elazığ’ı gördüler. Çok memnun kaldılar. Çok memnun kalıyorlar, çok beğeniyorlar. Tabi bizim Sivrice’nin, Elazığ’ın bir tek eksiği var; Türkiye kamuoyunda reklamasyon eksiği” ifadelerini kullandı.

BEYİ: MOTİVASYONU YÜKSELTME AMAÇLI DÜZENLENMİŞ OLDU

Müdürlük Teknikeri Teknik Öğretmen Fethi Beyi de, “Eğitim sadece sınıflarda veya atölyelerde olacak şey değil. Sahada da teknik gezilerle bunları destekleyerek motivasyonu yükseltme amaçlı faydalı olabileceğini düşündüğümüzden dolayı düzenlenmiş oldu” şeklinde konuştu.

Hazar gölünü gezen heyet, Harput ve Sivrice’ye tam not verdi.  

HABER: SITKI TAŞEL