Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ TSO Gelişim Akademi ve Harput Ajans işbirliği ile Nisan ayı içerisinde bir birinden önemli etkinlik ve organizasyonlarla il ekonomisine ve şehrin tüm dinamiklerine değer katmak istediklerini ve bu hedefler doğrultusunda tüm yılın planlandığını ifade etti.

ARSLAN: ELAZIĞ İŞ DÜNYASI VE ŞEHRİN TÜM DİNAMİKLERİNE DEĞER KATMAK İSTİYORUZ

Başkan Arslan açıklamasında, “Yapılanma sürecini büyük bir hızla devam ettirdiğimiz Elazığ TSO Gelişim Akademi çatısı altında Harput Ajans işbirliği ile 2021 yılının planlı ve programlı bir şekilde hem üyelerimize hem de şehrimize değer katacak şekilde planlanması yapılmaktadır. Bu doğrultuda Nisan ayı etkinlik takvimi oluşturulmuş ve Odamız web sitesinde Etkinlik Takvimi altında ilan edilmiştir. Başta üyelerimiz olmak üzere tüm paydaş ve ilgililerin, Elazığ TSO Gelişim Akademi tarafından 2021 yılında düzenlenecek olan MBA programlarına katılarak üretim, finansman, pazarlama, dış ticaret, stratejik yönetim, kurumsallaşma, risk yönetimi ve benzeri konularda bilgi ve tecrübelerini ileriye taşıması, bu alanlardaki ulusal ve küresel güncel gelişmeleri öğrenerek rekabet gücünün artırılması daha mümkündür” dedi.

ARSLAN: HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDERİM

Başkan Arslan, “Bu hedefler doğrultusunda 07 Nisan 2021 Çarşamba günü 13.30-16.30 saatleri arasında Acmena Danışmanlık CEO’su Sayın Suat Baysan’ın katılımı ile ‘Dünyada ve Türkiye’de Dijital Yönetişim-Yenilikçi Liderlik’ konulu etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Türkiye’de bir çok kurumla bu ve benzer organizasyonları yapan ve büyük ilgi gören Sayın Baysan’ın sunumu inanıyorum ki tüm katılımcılara değer katacaktır. Tüm üyelerimiz başta olmak üzere, paydaşlarımız ve konuya ilgi duyan tüm kesimlerin katılımını bekler, hayırlı olmasını temenni ederim” değerlendirmesinde bulundu.