Anayasa Değişikliğini sormak üzere Kanal Fırat ve Kanal E Haber Spikeri ve A Haber Elazığ Temsilcisi Furkan Dilaver, Elazığ’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanına çıktı.

Furkan Dilaver vatandaşlara Anayasa Değişikliği hakkında ne düşündüklerini ve mevcut sistemi nasıl bulduklarını sordu. Vatandaşlar da kendi üsluplarına göre düşüncelerini aktardılar.

KAMPANYA KAPSAMINDA EN ÇOK KULLANILANLARDAN OLDU

A Haber’de yayınlanan o görüntüler kısa süre içerisinde ülke gündemine oturdu. Sosyal medya da büyük ses getiren o röportaj 12 saat içerisinde bir milyonun üzerinde tıklandı.

A Haber’in yanı sıra; Sabah Gazetesi, Takvim Gazetesi gibi ulusal medya kuruşları da Elazığlı vatandaşların görüşlerine yer verdi.

Ayrıca, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek gibi sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan siyasetçiler de bu görüntüleri sosyal medya sahabet hesaplarından paylaştı.

Elazığlı vatandaşların kendi üsluplarıyla anayasa değişikliğini değerlendirdikleri o görüntü Türkiye genelinde Anayasa Değişikliği kampanyası içerisinde en çok kullanılan görüntülerden biri oldu.