Dinç: Taziye Evi Amacı Dışında Kullanılıyor

Nailbey Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Dinç mahallelerinde bulunan taziye evinin amacı dışında kullanıldığını iddia etti.

Dinç: Taziye Evi Amacı Dışında Kullanılıyor

Nailbey Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Dinç, mahallelerinde bulunan taziye evinin amacı dışında kullanıldığını iddia etti.

DİNÇ: İBADET EVİ İÇİN BİR YER TESPİT EDİLMİŞ

Nailbey Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Dinç, “Sıkıntımız öncelikle Nailbey Mahallesinin hakkaniyetinin ve maneviyatının kaybettirilmiş olması. Örneğin bir iş adamımız Sayın Osman Dinç beyefendi bir taziye evi yapacağım, bir hayırda bulunacağım gibisinden Sayın Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’a bu konuyu arz etmiştir. Belediye Başkanımıza da teşekkür ederiz bunu da çok incelikle kabul edip Nailbey Mahallesi için, taziye evi için, ibadet evi için bir yer tespit edilmiş. Bu tespitin bir an evvel Nailbey Mahallesi halkına kazandırılmasını arz ediyorum” ifadelerini kullandı.

DİNÇ: HAKKANİYETLE KULLANILMASINI YETKİLİLERDEN ARZ EDİYORUM

Muhtar adayı Dinç, "Nailbey Mahallesinde gerçekten maneviyat ve islamiyetin yaşanacağını, maneviyatını yaşayacağı bir taziye evine ihtiyacı olduğuna hepimiz kanaat getirmişizdir. İnşallah bunların tez zamanda olmasını ve bu yapılan kurum ve kuruluşların gerçekten hakkaniyetle kullanılmasını yetkililerden arz ediyorum” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2019, 20:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137