Dış Ticarette Devlet Destekleri ve Hedef Pazarlar Anlatıldı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Organizasyonu ile Dış Ticarette devlet destekleri ve Hedef pazarlar Konulu bilgilendirme semineri Elazığ TSO Meclis toplantı salonunda gerçekleşti.

Dış Ticarette Devlet Destekleri ve Hedef Pazarlar Anlatıldı

Dış Ticarette devlet destekleri ve Hedef pazarlar Konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya İş Kur İl Müdürü Abdullah Balcı, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Yılmaz, Mehmet Yıldırım, Kosgeb İl Müdürü şaban Yaşa, Elazığ STK Dönem Sözcüsü Prof. Dr. Kenan Peker, Müsiad Elazığ Şube Başkanı Mehmet Özeren, Elep Başkanı Süleyman Kamaç ve çok sayıda ihracat yapan firma temsilcisi ve iş adamları katıldı.

Toplantıya konuşmacı olarak katılan DAİB ( Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği) Şube Müdürü Sinan Ata ve Emekli Ticaret Ataşesi Deniz Kutlu Katıldı.

Ata ve Kutlu bilgilendirme toplantısında katılımcılara Dış Ticarette fırsatlar ve Hedef Pazarlar konusunda bilgiler verdi.

Deniz Kutlu, Yurt dışı bağlantılar ve doğru ihracat hamleleri ile ilgili firmalara verdikleri hizmetleri anlattı.

Kutlu İhracat yapan firmaların doğru zamanlarda, doğru bağlantılarla başarıya ulaşmalarının kaçınılmaz olduğunu ifade ederek, profesyonel tanıtım çalışmalarının çok önemli olduğuna dikkat çekti.

Yurt dışındaki Ticaret ve sanayi Odalarının üye sayısının çok yüksek olmadığını ancak buna karşılık etkinlik ve güç açısından son derece etkin olduklarını söyledi.

Kutlu, Devlet desteklerinin sektörel ticaret heyetleri marifeti ile geri dönüş olarak kazanım sağlayacağını Elazığ’ da da Elazığ TSO, OSB, KOSGEB, FKA aracılığı ile Ticaret Sektörel Heyetleri ile devlet desteklerinden en iyi şekilde yararlanabilir, dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137