Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Arafat'a İntikal ve Arafat'tan Dönüş Planlama ve Koordinasyon Toplantısı'nda Elazığ’ın içerisinde yer aldığı kafile başkanlarıyla buluştu.

ERBAŞ: RESULÜ EKREM MUHAMMED MUSTAFA EFENDİMİZE SONSUZ SALAT VE SELAM OLSUN

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “İnsanlara hakkı, hakikati tebliğ eden bütün peygamberlere ve bu topraklarda cahiliye ile mücadele ederek yeryüzüne insani değerleri öğreten Kur’an-ı Kerim’i yaşanan bir hayata dönüştürerek bize en güzel örnekliği gösteren Resulü Ekrem Muhammed Mustafa efendimize sonsuz salat ve selam olsun” ifadelerini kullandı.

ERBAŞ: HEPİNİZİ HÜRMET VE MUHABBETLERİMLE SELAMLIYORUM

Arafat öncesi Mekke'deki Hac İdare Merkezi'nde düzenlenen toplantıda kafile başkanlarıyla bir araya gelen Erbaş, “Bu mübarek topraklarda iyilik ve güzellik adına nice örnekliler bırakan onun güzide ashabına, ahlakını hayat edinen ertifalarına, bütün müminlere selam olsun. Çok muhterem din işleri yüksek kurulu başkanım, değerli mesai arkadaşlarım, il müftülerimiz, ilçe müftülerimiz, kafile başkanlarımız, kıymetli kardeşlerim Öncelikle hepinizi hürmet ve muhabbetlerimle selamlıyorum” şeklinde konuştu.

Erbaş, hac yolculuğunun hacı adaylarının hayatına değer katması, kalıcı izler bırakması için var güçleriyle çalışmalarının başlıca sorumlulukları olduğunu belirtti.

HABER: SITKI TAŞEL