Diyarbakır'da Uygulamada Yakalananlar

Diyarbakır’da dün gerçekleştirilen uygulamada, üç şahsın üzerinde 3 adet kurusıkı tabanca, 2 adet fişek, 3 adet çakı ele geçirildi, şahıslara toplam bin 769 lira para cezası kesildi.

Diyarbakır'da Uygulamada Yakalananlar

İl genelinde tesis edilen huzur ve güven ortamının muhafazası için aranan şahısların yakalanması suçların önlenmesi, terör nitelikli suç ve suçlarla mücadele, tombala tabir edilen oyunlar ve kumar oynayan-oynatan mekanlar, uyuşturucu madde kullanan şahıs ve satıcılarına yönelik dün akşam saatlerinde uygulama gerçekleştirildi. 58 ekibin katılımı ile yapılan uygulamada, bin 114 kişi GBT sorgusundan geçirilirken, 115 araç da kontrol edildi. Uygulamada, üç şahsın üzerinde 3 adet kurusıkı tabir edilen tabanca, 2 adet fişek, 3 adet çakı ele geçirilirken bu şahıslara toplam bin 769 lira idari para cezası uygulandı. Bir şahıs üzerinde 4,15 gram esrar maddesi ele geçirilirken, dur ihtarına uymayan bir araç sürücüsüne 235 lira trafik cezası uygulandı.
Ayrıca, 5 iş yerinde tombala oyunu oynatıldığı tespit edilerek , iş yeri sahibine kumar oynanması için yer ve imkan sağlamaktan adli işlem yapıldı. İş yerlerinde bulunan 5 adet tombala makinesi, 5 adet kamera, 7 adet televizyon, çok sayıda oyun kartı ve pulu muhafaza altına alındı. Toplamda 188 sahsa tombala oyunu oynamaktan 49 bin 64 lira idari para cezası kesilirken, 2 iş yerinde tütün ürünü kullanıldığı tespit edildi, sigara içenlere ve iş yerlerine toplam 20 bin lira idari para cezası uygulandı

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2018, 16:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137