Doç. Dr. Hacı Bayram Tosun Hasta Kabulüne Başlayacak

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doçent Doktor Hacı Bayram Tosun Elazığ’da özel bir hastanede hasta kabulüne başladı.

Doç. Dr. Hacı Bayram Tosun Hasta Kabulüne Başlayacak

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doçent Doktor Hacı Bayram Tosun Mediline Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Hastanenin Genel Müdürü Muhittin Siğerkök, Doçent Doktor Hacı Bayram Tosun’un Elazığ için büyük bir değer olduğunu ifade etti.

SİĞERKÖK: ELAZIĞ İÇİN BÜYÜK BİR DEĞER

Müdür Muhittin Siğerkök, “Hocam Elazığ’ın gerçekten çok iyi yetiştirdiği ve kendisi de Elazığ için çok büyük bir değer olan hocamız. Bizleri de kırmayarak geldiler beraber çalışacağız inşallah. Elazığ için büyük bir değer. Bundan sonraki süreçte yine Elazığ için bizlerde elimizden geleni yapacağız” dedi.

Ortopedi ve Trav matoloji Uzmanı Doçent Doktor Hacı Bayram Tosun, hastanede hizmet vermekten memnuniyet duyacağını belirtti.

TOSUN: İNŞALLAH DAHA İYİ İŞLER BAŞARACAĞIZ

Doç. Dr. Bayram Tosun, “Son zamanlarda Mediline grup, Muhittin Bey şahsında biz teklif getirdiler. Bizde bu işin Elazığ için daha iyi olacağını, daha iyi hizmet vereceğini düşündük. İnşallah daha iyi işler başaracağız. Hastanede çalışan bütün sağlık çalışanları gerçekten çok kaliteli. Bende bu hastaneden çalışmaktan memnuniyet duyacağım. Hem Elazığ için hem çevre iller için ortopedi için daha iyi olacak. İyi bir hizmet vereceğimi düşünüyorum “ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Meva23
Meva23 - 3 yıl Önce

Ortopedi Bölümünde iyi hoca almak Anadolu Hastanesine mesaj galiba :) orası Ortopedi ağırlıklı çalıştığı için birde sahibi medikalci olunca Medline daki abide bizde varız yarışırız mesajı vermiş :) sizi gidiler sizi dert sağlık mı ? Yoksa Daha çok daha çok daha çok rant para mı?

SIRADAKİ HABER

banner137