Elazığ ve çevre illerde bir çok kamu görevinde bulunan ve emekli olduktan sonra şoför olarak çalışan Ahmet Doğan, Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına aday olduğunu açıkladı

AHMET DOĞAN KİMDİR?

Adaylığını duyuran Doğan, Elazığ’da doğdu… İlk, orta ve lise eğitimini Elazığ’da tamamladıktan sonra üniversite eğitimini Kütahya iktisadi ve idari bilimler fakültesi işletme bölümünde tamamladı. 29 yıl bir kamu bankasında görev yaptı. 16 yıl boyunca Elazığ merkezde bankanın çeşitli kademelerinde görev yaptı. 1 yıl Diyarbakır şube müdürlüğü, 2 yıl Tunceli şube müdürlüğü, 4 yıl Elazığ sanayi sitesi şube müdürlüğü ve son olarak 5 yıl Adıyaman Merkez Şube Müdürlüğü görevinde bulunan Doğan, emekli olduktan sonra şoför olarak çalışıyor.

Doğan, Elazığ’da faaliyet gösteren esnaflara iyi hizmet sunmak, şeffaf, katılımcı, ortak akıl ve yenilikçi bir yönetim anlayışı ile esnaf odası, meslek kuruluşu başkan ve temsilcileri ile kuracağı diyaloglarla, yapacağı istişarelerle her türlü sorun ve ihtiyaçlara kolaylık sağlayacağını belirtti.