31 Mart 2019 yerel seçimlerinde seçilen Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan Mollakendili vatandaşların güvenini boşa çıkarmayacağını ifade etti.

Beldenin tüm sorunlarını çözüme kavuşturmak adına kolları sıvadıklarını belirten Başkan Doğan, Mollakendi’nin ak hizmetlerle tanışacağını söyledi.

Göreve gelir gelmez belde sakinlerine hizmet sunan belediye personelleri ile toplantılar yapıldığını belirten Başkan Doğan, amaçlarının hizmette sınır tanımamak olduğunu kaydetti. Beldenin tüm mahallelerinde yaz sezonuyla birlikte belediye hizmetlerinin kendisini göstereceğini ifade eden Başkan Doğan, düğünler için belediyenin tahsis ettiği otobüslerden alınan ücretlerin kaldırıldığını sözlerine ekledi.

DOĞAN: MOLLAKENDİ GELİŞECEK, KALKINACAK

Mollakendi’nin gelişimine katkı sunacaklarını belirten Başkan Mehmet Enis Doğan açıklamasında, “Yerel seçimlerde belde sakinlerimizin büyük bir teveccühüyle bu makama layık görüldüm. Güzel beldemizi yeniden imar etmek ve hemşehrilerimizin güvenine mazhar olmak adına gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Gerek hibe projeleri ve gerekse belediyemiz imkânlarıyla hayata geçirilecek tüm projelerimizi belde sakinlerimizle istişare ederek yapacağız. Bizim tek derdimiz ve gayemiz bu güzel beldeyi ayağa kaldırmaktır. Bizlerin heyecanına ortak olan değerli belde sakinlerimizin güvenini asla boşa çıkarmayacak elimizden gelen gayretin fazlası için mücadele edeceğiz. Kısa bir zaman sonra beldemizde gerçekleştireceğimiz projelerimiz büyük ses getirecektir. Bu duygu ve düşüncelerle belde sakinlerimizin mutluluğunu esas alan hizmetlerin hayat bulacağını belirtiyorum” dedi.