AK Parti Genel Merkezi tarafından Elazığ İl Koordinatörü olarak görevlendirilen Bolu Milletvekili Nurettin Doğanay, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte ilçe ziyaretlerinde bulundu.

Arıcak, Alacakaya, Maden, Sivrice, Ağın, Baskil’i gezen Doğanay ve İl Başkan Şerafettin Yıldırım, ilçe teşkilatı üyelerini dinledi.

USLU: BİZİM İÇİN GURURDUR

Ağın’da kendisini de ziyaret etmeden ilçeden ayrılmayan heyete teşekkür eden Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, “Bugün anlamlı ve özel bir gündeyiz. Kıymetli il başkanımız Şerafettin Başkan ve koordinatörümüzle beraber heyetle ilçe belediyemizi ziyaret ettiler. Bizim için gururdur. Cumhur İttifakı’nı iliklerine kadar işlemiş bir belediye başkanı bir kardeşiniz olarak bir gurur duyduk. Rabbim hayırlı hizmetler nasip etsin. Elazığ’da ve Ağın’da hükümetimizin, devletimizin ve milletimizin bizlere desteği özellikle Çevre ve Şehircilik Bakanı’mızdan çöp arabası, kepçe ve diğer destekler kıymetli il başkanlarımızın ve milletvekillerimizin katkısıyla olmuştur. Bundan sonra da olacağından eminiz. Şeref verdiniz. Şükranlarımızı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM: HER ZAMAN İÇİN DE BELEDİYE BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ

İl Başkanı Şerafettin Yıldırım da, “Kendilerinin bize göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı’mızın bir belediye başkanı. Kendisi çok sevdiğimiz bir kardeşimiz. Ağın’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı da kendisine hasetten çok teşekkür ediyorum. Partilerimiz ayrı olabilir ama önemli olan Ağın’a hizmet anlayışıdır. Başkanımızın da zaten bu hizmet anlayışı içerisinde hareket ettiğini bilenlerden biriyim. Bundan sonraki hem şahsi hayatında hem belediye çalışmalarında başarılar diliyorum. Her zaman için de belediye başkanımızın yanında olduğumuzu ifade ediyoruz” şeklinde konuştu.

DOĞANAY: ELAZIĞ ÖZEL BİR COĞRAFYA

Ak Parti Genel Merkez İl Koordinatörü Nurettin Doğanay ise, “Tüm ilçelerimizi ve beldelerimizi dolaşıyoruz il başkanımızla birlikte, heyetle birlikte dolaşıyoruz. Öncelikle ben kendilerine teşekkür ettiğimi belirtmek istiyorum. Elazığ özel bir coğrafya ve güzel insanlarla dolu bir coğrafya. Buraları tanıyıp görmek lazım. Bizde onun için buradayız. Koordinatör olarak geldik. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı üzerine geldik. Bugün de bu gezi kapsamında, bu çalışma kapsamında Ağın’dayız. Ağın’da sayın belediye başkanımızı ziyaret ettik. Söylediği bir cümle vardı benim çok dikkatimi çekti; ‘Cumhur İttifakı’nı iliklerine kadar hissetmiş bir belediye başkanı olarak’ dedi. Ben burada başkanımıza teşekkür ediyorum. O nezaketli duruşu, inceliğiyle birlikte Cumhur İttifakı’nın ne olduğunu aslında kısa çok net iki cümleyle ifade etmiş oldu. Biz de burada il başkanımızla birlikte, milletvekillerimizle birlikte Cumhur İttifakı’nda; AK Partili belediye, MHP’li belediye diye bir ayrımı yapmadana el birliği, gönül birliği içerisinde bu vatan bizim diyerek, bu topraklar bizim diyerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sayın belediye başkanımıza da yapmış olduğu çalışmalardan dolayı hasetten teşekkür ettiğimizi belirtmek istiyoruz” dedi.