Doğru Parti Sivrice, Baskil ve merkez ilçe 1.olağan kongresi parti binasında yapıldı.

Sivrice ilçe başkanlığına Ali Asker Karataş, Baskil İlçe Başkanlığına Tayfun Karakaş, Merkez İlçe Başkanlığına ise Aykut Atagün getirildi.

APAYDIN: İLLER BAZINDA SEÇİM YETERLİLİĞİMİZİN ÇOK DAHA ÜZERİNE ULAŞMIŞIZ

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Avam Apaydın, “Doğru Parti’yi kurmamızın sebeplerinden birisi Doğru Parti bir kitle partisidir, bir Kuvay-i Milliye’dir, Sayın Rıfat Serdaroğlu’nun genel başkanlığında 26 Ağustos 2020’de kuruldu ve bugüne geldik. Bu süreç içerisinde sizin de malumlarınız olmak üzere çok önemli zorluklar gördük ve yaşadık. Pandemidir, virüstür, sokağa çıkma yasağıdır, tam kapanmadır v.s. v.s. bu günlere geldik. Bugün itibariyle iller bazında seçim yeterliliğimizin çok daha üzerine ulaşmışız, illerimizi atamış durumdayız” ifadelerini kullandı.

ORKUN: VATANDAŞIN DERDİNE ÇARE OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun ise, “Gerek pandemi nedeniyle gerekse Elazığ’ımızın yaşamış olduğu deprem felaketi nedeniyle esnafları ve çiftçilerimiz hakikatten çok zor günler geçirmekteler. Doğru Parti olarak biz temel hak ve özgürlüklerin yargıdaki bağımsızlığı ve vatandaşın oluru ile yaşayacağı bir Türkiye’yi oluşturma sevdasıyla bu yola çıktık ve tüm gücümüzle ekibimizle, teşkilatlarımızla birlikte vatandaşın derdine çare olmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.