Proje kapsamında öğrencilerin birlikte yazmış olduğu hikâyeleri “İki Kalem Bir Hikaye” ismiyle kitap formatına dönüştürüldü.

Doğukent Ortaokulu olarak "The scream of the world children" (Dünya Çocuklarının Çığlığı) adlı etwinning projesi de dezavantajlı çocukların problemlerini yine çocukların gözüyle görmeye ve çözümler üretmeye çalışıldı.

 9 Türk ve 4 yabancı (Romanya, Polonya, Moldova, Azerbaycan) ortak iş birliği ile Doğukent Ortaokulu İngilizce öğretmeni Seval Çakır ve okul müdürü Alpay Güler danışmanlığında yürütülen proje bugün tamamlandı.

Doğukent Ortaokulu Müdürü Alpay Güler, proje sahibi öğretmen ve öğrenciler müdürlüğü ziyaret ederek çalışmaları hakkında İl Müdürü Feyzi Gürtürk’e bilgi verdiler.

Öğretmen ve öğrencilerimizin projelerini dikkatle dinleyen Müdür Gürtürk daha sonra İki Kalem Bir Hikâye isimli kitabı inceledi.

GÜRTÜRK: ÖĞRENCİLERİMİZ ÇALIŞMALARINA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

Müdür Gürtürk, “Okullarımızın TÜBİTAK projeleri ve eTwinning çalışmalarının bu yıl rekor düzeyde gerçekleştiği ifade ederek salgın dönemini yaşamamıza rağmen okul ve öğrencilerimiz çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ben başarılı çalışmalarından dolayı tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.