Dönmez: 2019 Yılı Daha İyi Geçecek

Elazığ’a bir dizi açılış ve ziyaretlere katılmak üzere gelen Enerji Ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinde Belediye Başkan Adayları ve partililerle bir araya geldi.

Dönmez: 2019 Yılı Daha İyi Geçecek

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Elazığ ziyaretleri kapsamında Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nde belediye başkan adayları ve il teşkilatı ile bir araya geldi.

Bakan Dönmez’e AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin bulut ve Zülfü Demirbağ’da eşlik ederken; Bakan ve beraberindekiler Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, belediye başkan adayları ve teşkilat mensupları tarafından karşılandı.

GÜRGÖZE: ADAYLARIMIZI HALKIMIZA TANITARAK SEÇİM STARTINI HEP BİRLİKTE VERMİŞ BULUNMAKTAYIZ

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Elazığ ilimiz 583 bin nüfuslu, 411 bin seçmeni, 551 köyü, 10 ilçe, 9 beldeden oluşan ve sürekli AK Parti’ye en güçlü desteği veren iller arasında yer almaktadır. Allah nasip ederse 31 Mart’ta gideceğimiz yerel seçimlerde de Elazığ’ımız AK Parti’mize, Cumhurbaşkanımıza, Genel Başkanımıza, hükümetimize desteğini sürdüreceğine inanıyoruz. Bu nedenler adaylarımız açıklandıktan sorna geçen hafta Pazar günü aday tanıtım toplantımızı gerçekleştirdik. İl Merkezi ve 19 noktadaki seçim bölgesinde belediye başkan adaylarımızı halkımıza tanıtarak seçim startını hep birlikte vermiş bulunmaktayız. Biraz önce ifade etmeye çalıştığım 10 ilçe, 9 belde ve bir merkez olmak üzere toplam 20 belediyenin hepsinde AK Partili belediyecilik hizmetinin halkımıza sunulması için teşkilat olarak kendimize hedef koymuş bulunmaktayız” dedi.

GÜRGÖZE: ÇALIŞMALARIMIZI NİHAYETE ERDİRMEK ÜZEREYİZ

Başkan Gürgöze, “AK Parti Elazığ il teşkilatı olarak tüm seçim çalışmalarımızı, stratejimizi bu 20 seçim bölgesinde tüm belediye başkanlıklarını almak üzerine kurmaktayız. Bu nedenle tüm çalışmalarımızı 25 Haziran’dan itibaren, biz hep ifade ediyoruz; AK Parti’de bir sçeim biter, teşkilatlar öteki seçimin hemen hazırlıklarına başlarlar. Bu bilinçle ve AK Parti’nin seçime hazırlık noktasındaki en güçlü teşkilatlardan bir tanesi olarak çalışmalarımızı yaptık ve seçim sürecine girdiğimiz andan itibaren, adaylarımız açıklandığında da birçok noktada bizim seçim çalışmalarımız sandık bazlı olmak üzere çalışmalarımızı nihayete erdirmek üzereyiz” ifadelerini kullandı.

DÖNMEZ: İNŞALLAH SANDIĞA DA BU TEVECCÜH VE İLGİ YANSIMIŞ OLUR

Elazığ’ın AK parti’ye her dönem destek verdiğini anımsatan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Elazığlı AK Parti hükümetlerine ve AK Partimize vermiş olduğu desteğiyle bunu her seçim döneminde göstermiş oldu. Yeni bir seçim atmosferine girmiş durumdayız. Yerel yönetimlerde, yerel yöneticilerimizi seçeceğiz. Burada bazı belediyeler tabi bizde değil bildiğim kadarıyla inşallah hedefimiz 20’de 20. Ben buna inanıyorum. Teşkilat mensubu arkadaşlarımızla kısa bir görüşme oldu sokakta ve açılış töreninde de onu gördüm, hakikatten Elazığ’da AK Parti’ye karşı müthiş bir teveccüh ve ilgi var. İnşallah sandığa da bu teveccüh ve ilgi yansımış olur” şeklinde konuştu.

DÖNMEZ: HEDEFİMİZ İLK 10’A CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA ÜLKEMİZİ SOKMAK

Türkiye’nin son 15 yılda her alanda açık denizlere açıldığını ifade eden Bakan Dönmez, 15 Temmuz’da vatandaşların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dik duruşu ile örnek dayanışmayı gösterdiğini söyleyen Bakan Dönmez, “2002 yılında 3 bin dolar mertebesinde olan gayrisafi milli hasılamız bugün itibariyle henüz daha 2018 verileri yayınlanmadı ama 2017 verilerine göre rahatlıkla konuşabiliriz; 10 bin doların üzerinde. Yaklaşık 8 bin milyar dolar civarında toplam milli hasılamız var. Geldiğimiz nokta dünya ekonomisi içerisinde ilk 17’deyisz. Satın alma kalitesine göre baktığımızda ilk 13’teyiz. Hedefimiz ilk 10’a Cumhuriyetimizin 100. Yılında ülkemizi sokmak. Buna engel olmak isteyenler var, özellikle bölgede cereyan eden hareketleri zaten sizlerde yakından izliyorsunuz. Milletimiz bunun farkında. Engel olmaya çalışanların bugün nerelerde kime, nasıl hesap verdiğini hepimiz biliyoruz. Daha 2 yıl önce hain darbe girişiminde milletimiz Cumhurbaşkanımızın arkasındaki dik duruşuyla bir kez daha bu örnek dayanışmayı göstermiş oldu. Bundan 5-6 ay önce de bir ekonomik saldırıyla karşı karşıya kalmıştık, hamt olsun onunda ilk dalgasını atlatmış olduk” diye konuştu.

DÖNMEZ: GİDEREK DAHA İYİYE GİDEN BİR PROGRAMIMIZ VAR

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Dönmez, “Giderek daha iyiye giden bir programımız var. Ben 2019’un 2018’e göre çok daha iyi geçeceğini, 20’nin de daha da iyi olacağını düşünüyorum. Zaman zaman şu örneği veriyorum; eğer ülkemizi bir gemiye benzetecek olursak; maalesef 200 yıllarına kadar bu gemi açık sulara açılamıyordu. Sık sık limana uğramak zorunda kalıyordu. Yolcu değiştiriyorduk, mürettebat değiştiriyorduk, kaptan değişiyordu. Şimdi bu gemi 15 yıldır açık sulara açılabiliyor. E tabi açık denizlerde zaman zaman böyle fırtınlara yakalanabiliriz. Bazımıın başı dönebilir, midesi bulanabilir. Ama kaptanımıza güveniyoruz. Kaptanımız bundan daha kötü koşullarda limana gemiyi ulaştırdı. Şimdi öyle ümit ediyorum ki; en seri bir şekilde yine biz sağ salim limanımıza ulaşacağız” ifadelerine yer verdi.

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2019, 20:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
elazığlı
elazığlı - 5 yıl Önce

sen neye geldin bu karda kışta hasta olursun.buraların havası size yaramaz bakan efendi

SIRADAKİ HABER

banner137