HAR Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve ETUDER Başkanı Avukat Burak Soylu başarısıyla adını duyurmaya devam ediyor.

HAR Holding tarafından yapılan açıklamaya göre Holding bünyesinde bulunan grup şirketlerinde turizm, inşaat, enerji ve bilişim yatırımlarının yanında Kanal 23, Günışığı Gazetesi, Radyo Hazar, Radyo Kulüp, FM 23 radyosunun bünyesinde bulunduğu medya grubunun da satın alınarak holding bünyesine dahil edildiği bildirildi.

“ELAZIĞ’IMIZIN VE MİLLETİMİZİN MENFAATLERİNİ GÖZETEN YAYIN SÜRECİMİZ DEVAM EDECEK”

Av. Burak Soylu yaptığı açıklamada, “Şirketlerimizde 40 yılı aşkın bir süredir Elazığ’a yaptığımız yatırımları oluşturduğumuz istihdam alanını arttırarak devam ettirmenin mutluluğunun yanında Türkiye’nin 8. özel televizyonu olan Kanal 23’ünde aralarında bulunduğu şehrimizin en büyük Medya Grubunu şirketimiz bünyesine katarak bu sektörde de hizmet edecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Kanal 23 özelinde bu medya grubunu bir evlat yetiştirme hassasiyetiyle büyüten ve emek veren bu günlere getiren Elazığ’ımızın gururu Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Taşel’e hem bir Elazığlı olarak hem bir yatırımcı olarak teşekkürü bir borç bilirim. Bundan sonraki süreçte de bu zamana kadar olduğu gibi belirleyeceğimiz yayın politikalarımızla ilkeli, şeffaf, tarafsız ve objektif olarak devletimizin, ülkemizin, Elazığ’ımızın ve milletimizin menfaatlerini gözeten yayın sürecimiz devam edecek. Hem şirketimize hem de şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

TAŞEL’İN BÜYÜK KATKISI OLDU

Doruk Medya Grubunu HAR Holding’e devreden Final Eğitim Kurumları Başkanı İbrahim Taşel, Elazığ’da yerel medyanın gelişmesinde çok önemli katkıları bulunan öncü isimlerden biri oldu.

Gazete, radyo ve televizyon kuruluşları ile her platformda Elazığ’ın tanıtımına çok önemli katkılarda bulundu. 

Ülkemizin saygın eğitimcilerinden biri olan İbrahim Taşel’in Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Final Eğitim Kurumları eğitim alanındaki okul ve üniversite yatırımları ile Türkiye’de ve yurt dışında Kıbrıs’ta hizmet vermektedir.

BURAK SOYLU KİMDİR?

11 Mayıs 1988 yılında Elazığ’da dünyaya geldi.

Lisans eğitimini 2005 – 2010 yılları arasında İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı.

5 yıldır www.biletdükkanı.com ve HARTUR yöneticiliğini yapıyor.

6 yıldır Elazığ Turizm ve Kültür Tanıtma Derneği yönetim kurulu başkalığını yürüten Avukat Burak Soylu, turizm alanında önemli çalışmalar yapmaktadır.