Dr. Şahin: Sağlık Camiasına Destek Olmayacaksanız, Köstekte Olmayın

Elazığlı Hemşerimiz milli hekimler platformu başkanı Dr. İhsan Şahin, yaşanan salgın dolayısı ile gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanları adına Türk tabipleri birliğine seslendi. Dr. Şahin, Türk tabipler birliği sağlık camiasına destek olmayacaksa köstek de olmasın ”dedi.

Dr. Şahin: Sağlık Camiasına Destek Olmayacaksanız, Köstekte Olmayın

Milli Hekimler Platformu Başkanı Elazığlı hemşerimiz Dr. İhsan Şahin, yeni tip korona virüs salgını nedeni ile gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarına yönelik bir açıklama yaptı.

Hemşehrimiz Şahin’in gündeminde hem sağlık çalışanları hem de Türk Tabipler Birliği vardı.

ŞAHİN: SAĞLIK CAMİASINA DESTEK OLMAYACAKSANIZ KÖSTEK DE OLMAYIN

Dr. İhsan Şahin, “Sağlık çalışanlarının kutsal mücadelede onların yanında ve arkasında durması gereken en önemli kurumlardan biri de Tabip Odasıdır. Ancak bu oda ve kuruluşların bir kısmı, ülke adına girdiğimiz her mücadeleden ya karşı safta durmayı ya da bizim saflarımızı boşaltmayı kendisine ilke edinmişler. Siyaset ve politika yapılacak zaman değil. Bugün Türkiye doktorları için ikinci bir Çanakkale Savaşı’nın yazıldığı dönemdir. O yüzden Tabipler Odası eğer destek olmayacaksa, köstek de olmasın! Sağlık çalışanlarımızın yanında olmalı, moralini yüksek tutmalıyız." ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Alp
Alp - 4 yıl Önce

Yerini yapmışsın

Hakan
Hakan @Alp - 4 yıl Önce

Sakal da tamam,

SIRADAKİ HABER

banner137