Duayen Spiker Zafer Kiraz Elazığlılarla Buluşacak

TRT’nin duayen spikeri Zafer Kiraz’ın Elazığ’da 22-23 ekim tarihlerinde gerçekleştireceği diksiyon eğitimi ile ilgili açıklamalarda bulunan Detay Medya İmtiyaz Sahibi Gülşah Altaş programın ayrıntılarını paylaştı.

Duayen Spiker Zafer Kiraz Elazığlılarla Buluşacak

TRT’nin duayen spikeri Zafer Kiraz, Diksiyon, Beden Dili ve Etkili İletişim eğitimleri için Elazığ’a gelecek.

İki gün Elazığ’da kalacak olan Kiraz, 22 – 23 Ekim tarihleri arasında Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde eğitim vererek, deneyimlerini paylaşacak.

Detay Medya tarafından organize edilen eğitim programı sınırlı sayıda kontenjanla gerçekleşecek.

Eğitime katılmak isteyenler 0536 220 0613 numaralı telefondan ulaşarak kayıt yaptırılabilecekler.

Detay Medya İmtiyaz Sahibi Gülşah Altaş eğitim programının ayrıntılarını paylaştı.

ALTAŞ: ELAZIĞLILARI BU EĞİTİM PROGRAMINA KATILMAYA VE ZAFER KİRAZ’DAN BU ETKİLİ EĞİTİMİ ALMAYA DAVET EDİYORUM

Detay Medya İmtiyaz Sahibi Gülşah Altaş, “Bizler detay medya olarak çok güzel bir eğitim programına ev sahipliği yapacağız. 22 ve 23 Ekim tarihlerinde güzel konuşma, diksiyon ve beden dili üzerine bir eğitim programımız olacak. Bu eğitimi de Türkiye’de alanında uzman ve bu konun duayeni diyebileceğimiz bir isim Zafer Kiraz gerçekleştirecek. Eğitim cumartesi ve Pazar günü olacak. Cumartesi günü bir grubumuz Pazar günü bir grubumuz eğitimde yer alacak. Eğitim tam gün sürecek. Bu tam gün süre içerisinde de ben inanıyorum ki çok verimli çok keyifli bir program olacak. Program sonrasında katılımcılarımıza sertifikalarını vereceğiz. Eğer insanlarımız ben güzel keyifli bir hafta sonu geçirmek istiyorum ve kaliteli zaman geçirmek istiyorum diyorsa mutlaka bu eğitim programına katılsınlar. Eğitime 05362200613 numaralı telefondan ulaşarak kayıtlarını yaptırabilirler. O yüzden bende tüm Elazığlıları bu eğitim programına katılmaya ve Zafer Kiraz’dan bu etkili eğitimi almaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2022, 14:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137