22-25 Nisan tarihleri arasında düzenlenen “DUBAİ 2018 Uluslararası Turizm Fuarı”na katılmak üzere Dubai’ye giden Elazığ heyeti programına yoğun gündemle başladı.

Dubai Başkonsolosu, Turizm ile Ticari Ateşe ile bir araya gelen heyet, Armada Holdig ve profesyonel turizm firmalarının yöneticileriyle de görüştü.

TANITIM VE YENİ YATIRIMLAR ANLAMINDA ÖNEMLİ GÖRÜŞMELER YAPILDI

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Duba Turizm Fuarı’na yoğun bir katılım olduğunu ifade ederek, “Dünyanın bir çok ülkesinden profesyonel turizm firmalarının katılım sağladığı Dubai Turizm Fuarında Fırat Kalkınma Ajansımızın koordinasyonunda açılan Elazığ standı yoğun ilgi görmektedir. Hazırlamış olduğumuz Elazığ genel tanıtım ve turizm CD’lerimizle birlikte tanıtım broşür ve kataloglarımız dağıtılmakta ayrıca fuar alanında ilgili tüm profesyonellerle bire bir görüşmeler yapılarak detaylı bilgiler verilmektedir. Fuar alanında yapılan bu bilgilendirme ve tanıtımla birlikte Dubai Türkiye Başkonsolosu Sayın Erdem Ozan ile birlikte Ticari ve Turizm Ateşeler ile toplantı yaparak ilimizin özellikle turizm alanındaki potansiyeli ve imkanları hakkında değerlendirme imkanımız oldu. Sayın Ozan heyetimize çok büyük ilgi göstermiş ve zaman ayırarak uzun bir toplantı yapma imkanı bizlere sağlamıştır. Konsolosluğumuz üzerinden ilimiz tanıtımı ve yatırım imkanları bundan sonraki süreçte de devam edecektir" dedi.

"İlimizin tanıtımı ve yeni yatırımlar kazanması açısından tüm ekiple birlikte yoğun bir gayret içerisindeyiz"

Arslan, konuşmasında, "Yine Dubai programımız kapsamında ilimizde yatırım kararı almış olan ve süreci devam eden Dubai firması Armada Group sahibi Sayın Dr. Mohammad Rahif Hakmi ve holding CEO’su Dr. Jamal Abdalla ile de bir araya gelerek uzun bir görüşme şansımız oldu. İlimizin tanıtımı ve yeni yatırımlar kazanması açısından son derece yararlı bir şekilde başlayan Dubai programımızı son gününe kadar en verimli şekilde değerlendirmek için tüm ekiple birlikte yoğun bir gayret içerisindeyiz. Görüşme ve toplantı programımızla birlikte fuar alanında tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerimizi de eşgüdümlü olarak devam ettirmekteyiz. İnşallah bu faaliyetimiz ilimiz için hayırlara vesile olacaktır” değerlendirmesinde bulundu.