Dumandağ Cami ve Kur’an Kursları Yaşatma ve İnsani Yardım Vakfı Açıldı

Dumandağ Cami ve Kura’n Kursları Yaşatma ve İnsani Yardım Vakfı düzenlenen törenle açıldı.

Dumandağ Cami ve Kur’an Kursları Yaşatma ve İnsani Yardım Vakfı Açıldı

Dumandağ Cami ve Kur’an Kursları Yaşatma ve İnsani Yardım Vakfı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Vakfın açılış törenine AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Eski Meclis Başkanı Cemil Çiçek, , 26.Dönem Ak Parti Elazığ Milletvekili ve AK Parti Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı, Kamu Kurum Müdürleri ve Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri katıldı.

DUMANDAĞ: AİLE OLARAK HAYALİNİ KURUYORDUK

Aile vakfı olarak hizmet vereceklerini ifade eden Dumandağ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmayı hedeflediklerini kaydederek, “Bu bizim aile vakfı olarak inşallah hizmet vererek hizmetlere vesile olacak. İnanın ki bugün heyecandan konuşamıyorum çünkü yıllardan beri aile olarak hayalini kuruyorduk. Hepinize teşekkür ediyorum katılımınızdan dolayı, bizi yalnız bırakmadınız bu hayırlı günde. İnşallah bu vakıf herkese, mağdur vatandaşlara ihtiyaç duyulan yerlere yardım elini uzatacaktır.” dedi.

DUMANDAĞ: ŞEHRİMİZE HER ALANDA KATKILAR SAĞLADIK

Vakıf Başkan Yardımcısı Yusuf Dumandağ, Ailesinin şehrin her noktasına katkı sunduğunu ve destek verdiğini söyleyerek, “Dumandağ ailesi olarak bugüne kadar şehrimize her alanda katkılar sağladık. Yeri geldi şehrimizin manevi atmosferine katkı için camiler ve kuran kursları inşa ettik, yeri geldi toplumsal dayanışma adına ulusal ve uluslararası yardım organizasyonlarında katkıda bulunduk. Desteklerini bizden hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu beyefendinin katkılarıyla Karakoçan’a kazandırdığımız Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anadolu Lisesi ve 200 yataklı öğrenci yurdumuzda da eğitimlerine devam eden öğrencilerimizle birlikte diğer öğrencilerimize desteğimizi esirgemedik. Daha büyük hizmetler vermenin gayreti içerisindeyiz.” diye kaydetti.

BULUT: ELAZIĞ’IN EN GÜÇLÜ ALANI İNSAN KAYNAĞI

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’ın şehir için hep hayırlı işler yaptığına şahitlik ettiklerini belirterek, “İş dünyasında ne kadar güzelliklerin altına imza attıysa Dumandağ ailesi, aynı zamanda hayır işlerinde de aynı güzelliklerin altına imza atmakta imtina etmemiş çok güzel bir aile. Saygıdeğer bakanım gördüğünüz gibi Elazığ her alanda çok güzel şeyler yetiştiriyor ama Elazığ’ın en güçlü alanı insan kaynağı. Böyle güzel insanların yetiştiği ile El Aziz denir.” ifadelerini kullandı.

ÇİÇEK: TARİHİMİZDE TOPLUM HAYATIMIZDA VAKIFLAR GERÇEKTEN ÖNEMLİDİR

Dumandağ ailesini kutlayan TBMM Eski Başkanı Cemil Çiçek, Vakıfların Türk toplumundaki yeri ve önemine değinerek, “Bugün Dumandağ ailesi bence hem millet nezdine hem de Allah indinde çok hayırlı bir işe teşebbüs ettiler. Allah hayırlarını kabul etsin. Bizim tarihimizde toplum hayatımızda vakıflar gerçekten önemlidir. Dumandağ ailesi de bu geleneği yaşatmış oluyor kendilerini tebrik ediyorum” açıklamalarında bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137