Elazığ Ticaret Borsası yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Dumandağ gerçekleşen oda seçimleri sonrasında başkanlığa yeniden seçilen isimleri ziyaret ederek tebrik etti.

“ELAZIĞ’IN GÜZEL ÇALIŞMALAR VE BİRLİKTELİĞE İHTİYACI VAR”

Başkan Dumandağ’ın ilk durağı Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanı Şevket Toraman oldu. Başkan Toraman’a yeni görev süresi için hayırlı çalışmalar dileyen Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ Elazığ’ın güzel çalışmalar ve birlikteliğe olan ihtiyacından bahsederken Başkan Toraman ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“FİKRET ÇELİK YAPTIĞI OLUMLU ÇALIŞMALARLA ANILAN BİR İSİM”

Daha sonra Elazığ Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi başkanı Fikret Çelik’i ziyaret eden Başkan Dumandağ, Fikret Çelik isminin yıllardır yaptığı olumlu çalışmalarla anılan bir isim olduğunu ifade ederek yeni görev dönemi için başarılar diledi. Güven tazeleyerek başkanlığa yeniden seçilen Fikret Çelik ise Başkan Dumandağ’a teşekkür etti.

DUMANDAĞ, BAŞKAN ERDEM’İ ZİYARET ETTİ

Başkan Dumandağ daha sonra Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı Cemil Erdem’i ziyaret etti. Başkan Dumandağ güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen Cemil Erdem’e yeni dönem için başarı dileklerini iletirken Başkan Erdem ise Başkan Dumandağ’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

DUMANDAĞ’DAN, BAŞKAN TOP’A ZİYARET

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ Elazığ Bakkallar ve Bayiler oda başkanlığına seçilen Cebrail Top’u da ziyaret ederek göreve yeniden seçilmesinden dolayı tebrik etti.

DUMANDAĞ, TÜRKOĞLU’NA BAŞARILAR DİLEDİ

Elazığ Ticaret Borsası heyeti daha sonra güven tazeleyerek göreve yeniden başkanlığa seçilen Elazığ Berberler ve Kuaförler oda başkanı Nizamettin Türkoğlu’nu ziyaret etti. Dumandağ, Türkoğlu’na yeni dönem için başarı dileklerini iletti.

“ŞEHİR OLARAK BİR, İRİ VE DİRİ OLMAK ZORUNDAYIZ”

Ziyaretlerin ardından bir değerlendirme yapan Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, “Şehir olarak bir, iri ve diri olmak zorundayız. Bu sebeple de Sivil Toplum Kuruluşlarımızın arasındaki birlik beraberlik ve ortak hareket etme ruhunun en üst düzeyde olması gerekmektedir, şehrimizin çalışan çaba gösteren herkese ve her kesime teşekkür ediyorum” dedi.