Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, yaklaşan borsa seçimleri öncesinde seçim gezilerini sürdürüyor. Esnafları ziyaret eden Başkan Dumandağ ve beraberindeki Elazığ Ticaret Borsası heyeti esnaflardan yoğun ilgi gördü.

Çarşı Mahallesi ve Kapalıçarşıdaki esnafların beklentileri ve sorunları hakkında bilgiler aldı.

Başkan Dumandağ ve beraberindeki heyet ilk olarak kapalı çarşı ve çarşı mahallesi esnaflarını ziyaret ederek güncel meseleler ve esnafın sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Başkan Dumandağ esnaf ziyaretleri sonrası yaptığı değerlendirmede; “esnafımızın sorun ve sıkıntılarını biliyor ve zaman zaman kendileri ile bir araya geliyoruz ancak bugün yeniden bir araya gelerek ziyaret etmek istedik.

Ekonomik anlamda esnafımızın ve besicimizin rahatlaması ve nefes alması için yapılacak her türlü çalışmanın içerisinde bulunarak, sorunları sıkıntıları ve çözüm önerilerini gerekli mercilere en üst düzeyde ifade ediyoruz, ben şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına bütün esnaf arkadaşlarımıza gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar ve bol kazanç diliyorum” dedi.