Saat 09:00 itibariyle Ticaret Borsası Seçmenleri oy kullanmaya başladı.

Tek bir sandıktan oluşan oy pusulaların 345 seçmen var. Seçmenlerden en az 310’unun oy kullanması bekleniyor.

Ticaret Borsası seçimleri için 2 aday var. Biri Ticaret Borsası Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Ali Dumandağ diğeri ise Başkan Adayı Yavuz Oğuz.

“DOSTLUK İÇİNDE SEÇİM OLSUN”

Ticaret Borsası Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Ali Dumandağ yaptığı konuşmada, “Bizleri yalnız bırakmadığınız için öncelikle Kanal Fırat’a, sizlere teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi her yerde oluyorsunuz. Seçim bayrak yarışıdır. Birisi kazanır birisi kaybeder. Neticede Elazığ kazanır. Tüm hemşerilerimizi oy kullanmaya davet ediyorum. Dostluk içinde seçim olsun. 343 tane seçmenimiz var. Bunların içinde hasta olanalar, il dışında olanlar var. Tahmini 310, 315 kişinin oy kullanacağını düşünüyoruz. Saat 17:00 oy kullanması biter. İlimize bizlere hayırlı olsun Allah utandırmasın” dedi.

“BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR”

Ticaret Borsası Başkan Adayı Yavuz Oğuz, “ Heyecanlıyız. İlimiz için hayırlı olur inşallah. Bu bir bayrak yarışıdır. Takdir üyelerimizin. Üyelerimizle istişare ettik. Hepsini gezdik. Ziyaret ettiklerimiz bizden memnun oldu. Tahmini 310, 315 kişi oy kullanır. İnşallah dostluk kazanır” ifadelerini kullandı.