Takvimler 19.07’yi gösterdiği Cuma günü; Fenerbahçeliler; “Dünya Fenerbahçeliler gününü coşkulu bir törenle kutladılar.

Bu kapsamda ilimizde de Fenerbahçeliler Derneği, Cuma günü Fenerbahçe kulübünün kuruluş tarihini hatırlatan saat 19:07’de “Dünya Fenerbahçeliler gününü coşkuyla kutladılar.

DEMİRDAĞ: DÜNYA FENERBAHÇELİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Elazığ Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Reşat Demirdağ, “Elazığ’da Fenerbahçe Dernek Başkanıyım. 2009’da kurulan derneğimizin bayrağını biz aldık. Bugün Fenerbahçelilerin günü. 19 07 tarihli 1907 Dünya Fenerbahçeliler günü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

ÖZER: FENERBAHÇELİLERİN BU GÜZEL AKŞAMI, GÜZEL GÜNÜ KUTLU OLSUN

Elazığ Fenerbahçeliler Derneği 2. Başkan Fatih Özer, “19 07 Dünya Fenerbahçeliler günü saatler 19 07’yi gösteriyor. Bugün tüm Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü Elazığ’da Fenerbahçeliler Derneğimizde kutlamak üzere misafirlerimizle beraber, üyelerimizle beraber, yönetimimizle beraber çok güzel bir geceye imza attık. Bütün Fenerbahçelilerin bu güzel akşamı, güzel günü kutlu olsun” şeklinde konuştu.

KÜRKLÜ: KANAL FIRAT TELEVŞZYONUNA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Elazığ Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Erol Kürklü, “Misafirlerimiz müzik eşliğinde eğleniyorlar. Bizim ikramlarımız oldu. Onlar bizleri onure ettiler, mutlu ettiler. Sağ olsunlar kırmadılar geldiler derneğimize. Her şeyden önce Kanal Fırat ailesi bize gerçekten değer veriyor, önem veriyor. Biz Fenerbahçeliler Derneği olarak da Kanal Fırat ailesine bizi bu gece yalnız bırakmadığı için onlara da çok teşekkür ediyoruz” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL