TÜGVA’nın “Yeni Nesil Gençlik Vakfı” ruhunu yansıtan ve gençliğin nabzını yakalayan “#SenGeleceksin” sloganlı ilk reklam kampanyasına başladı.

“GÜZELLİKLERİN BİR PARÇASI OLMAK İSTİYORSAN, VAKFIMIZDA YERİN HAZIR”

TÜGVA Elazığ Başkanı Mustafa Şerifoğulları, “Hayatımızda iyiliğe ve güzelliklere dair yeni kapıları birlikte açmak istiyoruz. Seni doğru anlamak için varız. Güzelliklerin bir parçası olmak istiyorsan, TÜGVA’da yerin hazır. Yolun daha çok başında olmamıza karşın geriye dönüp baktığımızda, Elazığ'da hayalini kurduğumuz vakfı ve birlikte aynı ideali paylaştığımız binlerce genci görmenin kendilerine mutluluk veriyor” diyerek gençleri vakfa davet etti.

“SEN GELECEKSİN”

Kurulduğu 3 yıldan bu yana 81 il ve 312 ilçedeki temsilciliklerinde gençlerle birlikte gençler için çalışan Türkiye Genlik Vakfı her yaş grubu için ayrı projeler, özel ihtisas programları, eğitimsel ve sportif amaçlı etkinlikler düzenliyor. TÜGVA, “Sen Geleceksin” sloganlı ilk reklam kampanyasıyla gençlere özel olduklarını hissettirerek, daha çok kimseye ulaşmayı hedefliyor.

ELAZIĞ TÜGVA 6 BİNADA FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR

Yenilikçi ve nitelikli insan kıymetinin oluşumuna katkı sağlamak adına faaliyetlerini sürdüren TÜGVA’da diplomatlık, bölge uzmanı, bilişimci, edebiyat ve medya iletişim gibi birçok özel uzmanlık programları bulunuyor. TÜGVA’nın ayrıca Elazığ’da  3 temsilcilik binası, 1 yurt, 1 kitap kafe ve gençlik merkezleriyle toplam 6 binada faaliyetlerine devam ediyor.  

VİDEO: