EASKF Başkanı Gür Maraton’un Konuğu Oldu

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Gür, Kanal Fırat’ta yayınlanan ve Spor Koordinatörü Coşkun Kamaç’ın hazırlayıp sunduğu Maraton programına katılarak Cumartesi günü yapılacak genel kurulda yönetim ve kurullarda bazı değişiklikler yapılacağını belirtti. Başkan Gür, kendi döneminde yapılan hizmetleri de kamuoyuyla paylaşırken, em önemli sorunlarının tüm branşlarda tesis yetersizliği olduğunu da ifade etti.

EASKF Başkanı Gür Maraton’un Konuğu Oldu

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun olağan genel kurulu Cumartesi günü yapılacak.

GÜR: TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ YAPACAĞIZ

Televizyonumuzda yayınlanan ve spor koordinatörümüz Coşkun Kamaç’ın hazırlayıp sunduğu maraton programının canlı yayın konuğu olan Elazığ Amatör spor kulüpleri federasyonu genel başkanı Mustafa Gür, “Tüzük değişikliklerimiz olacak. Tüzüklerimizde, gündem maddelerimizde var. Üye aidatlarıyla ilgili değişikliklerimiz olacak. Çünkü yaklaşık 10 yıldır aynı tüzükle gidiyor. Güncellenmesi gereken maddeler var. Onları değişmemiz gerekiyor. Artık sayımız çoğalınca talep de çoğalıyor. Herkes artık belli yerlerde, kurullarda görev almak isteyen vatandaşlarımız var. Haklılar, emek veriyorlar. Federasyon hepimizin sonuçta. O şekilde bakıyoruz biz. Tesislerle ilgili eksiklerimiz var şu anda. Her branşta var. Biz elimizden geldiği kadar bertaraf etmeye çalışıyoruz. Eksikleri mahallinde gidererek aktivitelerimizi yapmak için büyük bir çaba sarf ediyoruz” ifadelerini kullandı.

GÜR: SEZON OYNANMAMASINA RAĞMEN BİZ ÖZEL İDAREMİZDEN MALZEME YARDIMI YAPTIK

Genel başkan Gür, yapılan hizmetlerden söz ederek, “Amatöre hizmet etmiş ilimizdeki spora hizmet etmiş kişileri branşlarda arkadaşlarımızla komisyon kurarak tespitini yaptık. Evlerinde, mekanlarında plaket takdimine başladık. Tekvando olsun, kick boks olsun, basketbol, futbol, voleybol, hentbol hangi dallarda olursa olsun; atletizme, basın mensuplarımıza emek veren herkesi tespit ederek plaketlerini teslim ettik. Sezon oynanmamasına rağmen biz özel idaremizden malzeme yardımı yaptık kulüplerimize. Oynanırmış gibi” şeklinde konuştu.

GÜR: BELEDİYE BAŞKANIMIZ, ONURSAL BAŞKANIMIZ ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI; OLMAZSA OLMAZIMIZ

Başkan Gür, “Sayın Belediye Başkanımız, onursal başkanımız Şahin Şerifoğulları; olmazsa olmazımız kulüplerimize yine pandemi döneminde destek olma amaçlı nakdi yardım yaptı. Malzeme yardımının haricinde 300 bin TL kulüplerimize dağıtılmak üzere kulüplerimize nakdi yardım yaptı. Bizde eşit seviyede paylaştırarak 102 kulübümüzün tamamına yardımlarını ulaştırdık. Başkanımız tekrar Eylül ayı itibariyle kulüplere nakdi yardım yapacağının sözünü verdi bize. Ben buradan kulüplerimize müjdeli haberi vereyim. Onu da söyledi bize kendisi. Kulüplerimize sezon öncesi miktarı arttırarak destek vereceğim dedi” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137