EASKF ve TÜFAD’dan Elazığ Karakoçan FK’ya Ziyaret

İlimiz Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu ile, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Elazığ Şubesi Yönetimi, 3. lig temsilcimiz Elazığ Karakoçan Kulübü’nü ziyaret ederek, başarılar dilediler.

EASKF ve TÜFAD’dan Elazığ Karakoçan FK’ya Ziyaret

3. lig temsilcimiz Elazığ Karakoçan takımı, ilimiz spor taban birlikleri temsilcilerini ağırladı.

Elazığ Amatör spor kulüpleri federasyonu başkanı Mustafa Gür ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Elazığ Karakoçan kulübü tesislerine giderek, kulüp başkanı Tuncay Kaymak ve 2. Başkan Serkan Gündoğdu’yla bir araya geldiler.

Ziyarette EASKF başkanı Mustafa Gür, Elazığ Karakoçan takımına Somaspor ve sonraki oynayacakları maçlarda başarılar dilediler.

Elazığ Karakoçan takımının ikinci ziyaretçisi ise kısa adı TÜFAD olan Türkiye futbol antrenörleri derneği Elazığ şubesi yönetimi oldu.

Şube başkanı Münir Yılmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Elazığ Karakoçan kulüp başkanı Tuncay Kaymak ve 2. Başkan Serkan Gündoğdu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, maşlarda başarılar dilediler.

Elazığ Karakoçan FK kulüp başkanı Tuncay Kaymak, ziyaretlerinden dolayı Elazığ Amatör spor kulüpleri federasyonu başkanı Mustafa Gür ve yönetim kurulu ile, TÜFAD Elazığ şube başkanı Münir Yılmaz ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137