EBEGEM'in Diksiyon Kursiyerleri Medya Grubumuzu Ziyaret Etti

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi’nde verilen “Etkili Konuşma ve Diksiyon” kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerler Kanal Fırat’a gezi düzenledi. EBEGEM yöneticilerine teşekkür eden kursiyerler ayrıca Kanal Fırat televizyonunu da çok beğendiklerini ifade ettiler.

EBEGEM'in Diksiyon Kursiyerleri Medya Grubumuzu Ziyaret Etti

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi’nde düzenlenen kurslardan biri olan “Etkili Konuşma ve Diksiyon” kursu tamamladı. Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerler medya grubumuzu ziyaret etti.

Halk Eğitim Merkezi tarafından görevlendirilen ve EBEGEM’de kişisel gelişim alanında “Etkili Konuşma ve Diksiyon” kursu eğitmenliği yapan Kanal Fırat haber spikeri ve elazigsonhaber.com İnternet Haber Sitesi Haber Müdürü Furkan Dilaver kursiyerlerine medya grubumuzu gezdirdi.

BÜYÜK BİR BEĞENİYLE MEDYA GRUBUMUZU GEZDİLER

Çalışma sistemi hakkında bilgi alan kursiyerler, büyük bir beğeniyle medya grubumuzdaki birimleri tek tek gezdiler. Kursiyerler, Milad Erdoğmuş tarafından hazırlanılıp sunulan “Milad’ın Mutfağı” programının da canlı yayınına da katıldılar.

“EBEGEM’E ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”

Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık’la da bir araya gelen kursiyerler gezi sonunda açıklama yaptılar. Gerçekleştirilen kurslar nedeniyle Elazığ Belediyesi'ne EBEGEM’e ve Halk Eğitim Merkezi'ne teşekkür eden kursiyerler “EBEGEM’de çok faydalı kurslar görüyoruz. EBEGEM yöneticisi Mustafa Aksu ve tüm çalışanlarına teşekkür ederiz. Diksiyon kursu da çok güzel geçti. Furkan Dilaver hocamıza da ayrıca teşekkür ederiz” dediler.

“KANAL FIRAT’I İLGİYLE TAKİP EDİYORUZ”

Kanal Fırat’ı da çok beğendiklerini ve ilgiyle takip ettiklerini söyleyen kursiyerler, “Kanal Fırat’ın yayınlarını takip ediyoruz. Çok güzel işlere imza atıyorlar. Severek takip ediyoruz. Elazığ’a böyle bir hizmet kazandırdıkları için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2019, 21:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137