EBEGEM’de Güzel Konuşma ve Diksiyon Eğitimi Kursları Başladı

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi bünyesinde farklı dallarda açılan yeni dönem kurslarla, gençlerin gelişimlerine ve geleceklerine katkı sağlanmaya devam ediliyor.

EBEGEM’de Güzel Konuşma ve Diksiyon Eğitimi Kursları Başladı

EBEGEM bünyesinde farklı dallarda açılan yeni dönem kurslarla, gençlerin gelişimlerine ve geleceklerine katkı sağlanmaya devam ediliyor.

Türkçe’nin doğru, güzel ve etkili kullanımını sağlayarak, katılımcıların kültürel gelişimlerine destek olmak amacıyla EBEGEM bünyesinde açılan Diksiyon ve Güzel Konuşma Teknikleri Kursunda eğitim verilmeye başlandı.

“EBEGEM'E BAŞVURUDA BULUNMALARI GEREKMEKTEDİR"

Konuyla ilgili Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada; "Alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek 40 saatlik Diksiyon Eğitimi ve Güzel Konuşma Teknikleri Kursuna katılacak kursiyerler, güzel ve etkili konuşma teknikleri hakkında bilgi sahibi olurken, sosyal yaşamda da kendilerini en doğru ve etkili bir biçimde ifade edebilme fırsatı yakalayacak. Kurslarımıza katılmak isteyenlerin, İzzetpaşa Mahallesi Şehit Yüzbaşı Tahir Caddesi NO:19’da (Belediye Lojmanları Yanı) bulunan EBEGEM'e başvuruda bulunmaları gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2019, 14:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137