EBMC Başkanı Koca’dan Meslektaşlarına Büyük Jest

24 Ocak da meydana gelen 6,8 büyüklüğünde ki deprem sonrası Elazığ’a gelen yerli ve yabancı gazetecilere Elazığ Basın Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca’nın destekleriyle çay ve kahve ikramı yapıldı.

EBMC Başkanı Koca’dan Meslektaşlarına Büyük Jest

Mustafa paşa mahallesinde bulunan iki enkazı görüntüleyen yerli ve yabancı çok sayıda gazeteci, soğuk havaya rağmen görevlerini yapmaya çalışırken EBMC Başkanı Nafiz Koca’da çay ve kahve ikramı ile meslektaşlarına destek verdi.

Soğuk havanın etkisini çay ve kahve ile üzerlerinden atmaya çalışan gazeteciler EBMC başkanı Nafiz Koca ya teşekkür ederken gösterilen ilgiden mutlu olduklarını belirttiler.

“TAKDİRLE KARŞILANDI”

Görevi başında ki medya mensupları, “Gazeteciler cemiyeti başkanı tarafından hatırlanmak bize çok anlamlı geldi. Tanımıyoruz ama selamlarımızı ve teşekkürlerimizi iletin” şeklinde konuşurken, EBMC başkanı Nafiz Koca’nın Sürsürü Mahallesi’nde ki bir boş binaya çay ve kahve ikramı için semaverler kurarak görev yapan gazetecilere çay ve kahve ikramı yapması hem ilimize gelen gazeteciler hem de ulusal basın mensuplara tarafından takdirle karşılandı.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2020, 19:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137