EBUAŞ 52 Tane Otobüsü İhale Usulüyle Satışa Çıkardı

EBUAŞ bünyesinde bulunan tamamı 2018 model BMC marka 31 adet 12 metre 21 adet 8,5 metre toplamda 52 adet otobüsü ihale usulüyle satışa çıkardı.

EBUAŞ 52 Tane Otobüsü İhale Usulüyle Satışa Çıkardı

UBUAŞ Ulaşım Turizm Tekstil Madencilik İnşaat ve Taahhüt Üretim Pazarlama Ticaret San. A.Ş. kendi bünyesinde bulunan 52 adet otobüsün satışı ihalesine çıktı.

EBUAŞ tarafından; 2018 model BMC marka 31 adet 12 metre 21 adet 8,5 metre toplamda 52 adet otobüsün satış ihalesi gerçekleştirilecek.

İhaleye girmek isteyenler, teknik ve idari şartname Kırklar Mah. Tahir Şaşmaz Cad. No:1/1 ELAZIĞ adresinde bulunan EBUAŞ A.Ş. Satın Alma Biriminden 100 TL karşılığında temin edebilecekler.

Otobüs satışı ihalesine teklif verebilmek için yüzde 3 geçici teminat bedeli EBUAŞ A.Ş. muhasebe biriminden alınacak iban veya hesap numarasına yatırılacak.

İhaleye Mahalli idareler ve diğer kamu kurum ve kuruluşları kamu yararına çalışan dernekler, Cumhurbaşkanınca vergi muafiyeti tanınmış vakıflar, yatırım teşvik belgesi kapsamında yalnızca belirtilen kamu kurum ve kuruluşları katılabilecek.

Satışa çıkarılan otobüsler 20 Nisan 2021 tarihinde, saat 14:00’da kapalı zarf usulü ile satışa sunulacak ve açık arttırma usulüne çevrilecek.

İlan sayfasına ulaşmak için tıklayınız…

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Kosovalı
Kosovalı - 3 yıl Önce

Bu otobüsler zaten elazığ kültürüne uygun değil.karşı karşıya koltuklarmı olur.herkesin karısı kızıyla yüzyüze oturuyoruz.kimse kimseye yüzüne bakabaka yolculuk yapmak zorunda değil.

Mert
Mert @Kosovalı - 3 yıl Önce

Sen nefsin tut biraz ileri görüşlü ol.o oturan da edepli olursa hiçbirşey olmaz. Elazığ kültürü kalmışmı....

23
23 - 3 yıl Önce

BİRİ GELİR HURDAYA ÇIKMIŞ HALK OTOBÜSLERİNİ HATLARIYLA BİRLİKTE TRİLYONLAR ÖDEYEREK SATIN ALIR. BU OTOBÜSLERİ HİÇ KULLANMADAN HURDA GARAJINA KOYAR. ŞOFÖRLERİNİ BELEDİYEDE İŞE KOYAR. BİRİ GELİR YENİ ALINAN OTOBÜSLERİ SATAR. DAHA NELER GÖRECEKSİN ELAZIĞ...

Doğrucu Davut
Doğrucu Davut - 3 yıl Önce

Agam tekrar aday olmak için almıştı bu otobüsleri bmcden ama arabalar çok kötü çıktı dökülüyor o yüzden satıyorlar,kibirlinin belediyeye çok zararı oldu çok

Burak
Burak - 3 yıl Önce

Boyle haber mi olur...niye satiyor sebep yok bos beles haberler

Vatan
Vatan - 3 yıl Önce

Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yerseniz
Sonuç hüsrann

Hacı
Hacı - 3 yıl Önce

Niye aldılar niye satıyorlar? Bu şehrin otobüse ihtiyacı yok mu, 52 adet satildigina göre şehirde otobüs kalmayacak herhalde. Hatlarıyla beraber satılsa neyse diyecem de haberden de bisey anlaşılmıyor

Halim Güler
Halim Güler - 3 yıl Önce

Euro kredisini tlye çevirip mevduat yapmışlardı ama otobüsleri euroyla almışlardı,şimdi Euro olarak ödüyoruz otobüs firmasına yazık çok yazık

Rıza
Rıza - 3 yıl Önce

Satıp,herhalde yeni ve son modelini alacaklar,başka izahı var mı?Konuşan konuşana.


SIRADAKİ HABER

banner137