Eğitim Bir Sen 2’nolu Şubenin genel kurulu gerçekleştirildi.

Eğitim Bir Sen 2’Nolu Şube Başkanı Haluk Aras, “zulmün karşısında mazlumun yanında yer alan bir sivil toplum örgütüdür. Kuruluşundan itibaren kuruluş felsefemizden taviz vermeden hak arama mücadelesinin öncülüğünü yapan, özelde üyelerinin genelde tüm kamu görevlilerinin mali sosyalhak ve menfaatlerini korumayı ve gelişmelerini önceleyen Eğitim Bir Sen özlük ve özgürlük mücadelesini hakkıyla yerine getirmiştir” dedi.

ERGEN: OSMANLI TOKADI ATMAK İÇİN MEMUR SEN KURULDU

Diyanet Sen Elazığ Şube Başkanı Murat Ergen Memur Sen’in önemi hakkında değerlendirmelerde bulunarak, “Memur Sen kurulurken bu ülkede yaşanan anti demokratik eylemlerin önünde set olunsun diye kurulduk. Memur Sen kurulurken bu ülkede baş örtüsü zulmü ile üniversitelerde turnikelere hapsedilen öğrencilerimiz rahat rahat okuya bilsinler diye kuruldu. Memur Sen kurulurken 5’li çetelerle bu ülkenin darbe girişimleriyle önünü kesmek isteyenlere bir Osmanlı tokadı atmak için Memur Sen kuruldu” ifadelerini kullandı.

GÜRGÖZE: O GÜNLERDEN BU GÜNLERE GELDİK

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Sendikaları destekliyor ve kendi faaliyet alanları başta olmak üzere özellikle çalışanlarının özlük haklarını koruması başta olmak üzere, diğer tüm alanlarda da sendikaların fikir görüş ortaya koyması gerektiğine inanıyoruz. Bu tür sendikaların daha da çoğalmasını, daha da artmasını arzu ediyoruz. Bir dönemler STK’ların bu ülkede hükümeti devirmeye çalıştılar. Başardılar da. Hükümet deviren 5’li çeteler içerisinde STK’lar vardı. Milletin iradesiyle seçilmiş hükümetin daha rahat çalışma alanları olması için katkı sunmaları gerekirken, sendikalar hükümet devirme yolunu seçtiler. O günlerden bugünlere geldik” dedi.

BAŞKAN ARAS GÜVEN TAZELEDİ

Tek listeyle gidilen genel kurulda; Başkan Haluk Aras güven tazeledi. Eğitim Bir Sen 2’nolu Şubenin yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu;

Yüksel Aslantaş

Ahmet Umar

Muhammed Fırat

M. Fatih Aydın

Necdet Gül

Orhan Yükrük