İl Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “Elazığ Her Yerde Okuyor” kampanyasına yoğun destek devam ediyor.

İl genelinde başlatılan “Elazığ Her Yerde Okuyor” projesi kapsamında Baskil İmam Hatip lisesi ve ortaokulu öğrencilerine kitap dağıtıldı.

Elazığ Eğitim Bir Sen Başkanı İbrahim Bahşi, Baskil Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı Mehmet Yeni ve beraberindeki heyet ile öğrencilere kitap bağışında bulunularak “Elazığ Her Yerde Okuyor” kampanyasına katkı sağlandı.

"Sendika olarak İlçemizde de kitap okuma oranını yükseltmek için kampanyaya destek en yüksek seviyede sağlanmaktadır"

Baskil Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilcisi Mehmet Yeni yaptığı konuşmada, "Elazığ il milli eğitim Müdürlüğü ve Elazığ Valiliğinin ortaklaşa düzenlediği "Elazığ Her Yerde Okuyor" kampanyasına destek olmak amacıyla Baskil İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulunun tüm öğrencilerine kitap desteğinde bulunduk. Sendika olarak bu tür kampanyalarına her zaman destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Ülke olarak kitap okuma ve okuduğunu anlamada diğer dünya ülkelerine göre çok geride kaldığımız dünya ölçeğinde ki değerlendirme kuruluşlarında ortaya çıkmaktadır. Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğünün başlatmış olduğu bu kampanyaya gerekli desteği sendika olarak vermekteyiz. Sendika olarak İlçemizde de kitap okuma oranını yükseltmek için hem Cumhurbaşkanımızın nezdinde başlatılan okuma yazma seferberliği hem de ilimizde devam eden Elazığ Her Yerde Okuyor kampanyasına destek en yüksek seviyede sağlanmaktadır" dedi.