Koronavirüs salgını nedeni ile kademeli olarak başlayan 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Şehit Fethi Murat İlkokulunda heyecanla başladı.

Okulların açılış heyecanını çocuklarla ve öğretmenleri ile birlikte yaşamak isteyen Eğitim-Bir-Sen Elazığ Şubesi de Şehit Fethi Murat İlkokulu'na ziyarette bulunarak maske ve çerez dağıttı.

BAHŞİ: ÖĞRENCİLERİMİZE DE CANI GÖNÜLDEN BAŞARILAR DİLİYORUM

Çocuklara maske dağıtıp, çerez ikramında bulunan Eğitim-Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, "Bizler aylardır bu günün gelmesini bekliyorduk. Nihayet öğretmenler özlediğimiz güne kavuştuk. İnşallah en kısa zamanda tam zamanlı olarak da eğitim öğretime devam ederiz. Rabbim bu hastalık illetini bir an önce üzerimizden alsın diye sürekli dua ediyoruz. Elazığ olarak hem deprem hem de pandemi süreci ilimizi diğer illere göre daha fazla etkiledi. Bu olumsuz etkileri tüm şehir kenetlenerek silmeye çalışıyoruz. Bizler bu işin mutfağındaki kişiler olarak, Eğitim camiası olarak canı gönülden okulların açılmasını ve eğitim öğretimin başlamasını dile getirdik. Yetkililerden eğitim öğretimin sağlıklı bir şekilde başlaması için olumlu şartların sağlanmasına katkı sunmaları gerektiğini ilettik. İlk günün verdiği heyecan ve özveri ile fedakar tüm öğretmenlerimize hayırlı bir eğitim öğretim yılı diliyorum. Öğrencilerimize de canı gönülden başarılar diliyorum’’ dedi.