FMD eğitim kurumları tarafından ortaokul öğrencileri ve velilerine Eğitim semineri düzenlendi.

Nurettin Ardıçoğlu kültür merkezinde düzenlenen seminere konuşmacı olarak Araştırmacı – Yazar Alişan Kapaklıkaya katıldı.

Hayat hikayesinden kesitler veren Kapaklıkaya’yı davetliler pür dikkat dinledi.

“VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZE BU ŞEKİL DESTEKLERDE BULUNUYORUZ”

FMD Eğitim kurumları kurucusu Fethi Murat Döğüş, “Biz bu seminerlerle yıl içerisinde yaşamış olduğumuz sınav değişiklikleri, eğitim motivasyon düşüklükleri, aile içi tedirginlikler, bu tarz konuların şehir dışından gelen, bu konuda ünlü insanların velilerimizi bilgilendirmesi, öğrencilerimizi yönlendirmesiyle gerçekten akademik bir başarının güçlü bir motivasyonla, güçlü bir sonuca ulaşacağına inandığımız için velilerimiz ve öğrencilerimize böyle desteklerde bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

“BAŞARISIZLIK DİYE BİR ŞEY YOKTUR”

Araştırmacı – Yazar Alişan Kapaklıkaya ise, “Herkes öğrenebilir ancak herkes aynı biçimde öğrenemeyebilir. Başarısızlık diye bir şey yoktur. Bizim başarısızlık diye bildiğimiz şey şudur; her öğretmenin bir ders anlatma biçimi, her öğrencinin de bir dersi anlama biçimi vardır. Bizim başarısızlık zannettiğimiz şey öğretmenlerimiz dersi anlatma biçimi ile öğrencilerin dersi anlama biçiminin uyuşmamasından kaynaklanan bir durumdur” şeklinde konuştu.