Eğitimciler, MEB’e Seslendi: Öğretmenevi ve Hizmet Binası İstiyoruz

Öğretmenlerini ağırlayacak bir misafirhanesi olmayan, kalıcı bir il binası olmadığı için farklı yerde hizmet veren Milli Eğitim Müdürlüğü için Eğitim Bir Sen Elazığ Şubesi harekete geçti. Öğretme nevi önünde imza kampanyası başlattı.

Eğitimciler, MEB’e Seslendi: Öğretmenevi ve Hizmet Binası İstiyoruz

Eğitimciler Birliği Sendikası Elazığ 1 Nolu Şubesi, “Elazığ’a Öğretmen evi ve Milli Eğitim Hizmet Binası” yapılması amacıyla imza kampanyası başlattı.

Kalıcı bir hizmet binası olmayan ve şehir dışından gelen misafirlerini ağırlayacak bir yer olmayan Elazığ için harekete geçen Eğitim Bir Sen Elazığ Şubesi, vatandaşların da desteğini alabilmek adına Öğretmenevi önünde imza toplamaya başladı.

Vatandaşların da büyük destek verdiği imza kampanyası ile ilgili konuşan Sendikanın Şube Başkanı İbrahim Bahşi, defalarca konunun yetkililere iletildiğini anımsattı.

BAHŞİ: BUGÜNE KADAR BİR KARŞILIK BULAMADIK

Başkan Bahşi, “Deprem öncesinde hem sendikamız hem de STK platformumuz, hazar strateji araştırmalar derneği öğretmenevi talebini defalarca dile getirdi. Ama maalesef bugüne kadar bir karşılık bulamamıştır. 24 Ocak depreminden sonra şehrimize gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a taleplerimizi dosya şeklinde iletilmiştir. Gerek basın açıklamalarında gerek ise televizyon programlarında ve tüm siyasi makamlara talebimiz defalarca iletilmiştir” dedi.

Öğretmenevi olmayan tek ilin Elazığ olduğunu ifade eden Bahşi, Elazığlıları destek olmaya davet etti.

İmza kampanyası Cuma gününe kadar devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2021, 22:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Dünün mazlumları
Dünün mazlumları - 2 yıl Önce

Bugünün ezenleri olmuş, kandırmanın kitabını yazıyorlar. Ahirette hesap verceksiniz, bu dünya dada haksız makam mevki ve alınan paraların hesabını inşAllah vereceksiniz. VAllahide vereceksiniz.

Mehmet akif lisesi
Mehmet akif lisesi - 2 yıl Önce

Mehmet Akif lisesini usulsüzce sağlam binayı çürük diye yıkın, sonra hizmet binası öğretmen evi arayın...İnşAllah bakanlık yapmaz. Okula ihtiyaç var...okey için yere, bedava yemek yeme yerine ijtiyaç yok

Tccc
Tccc - 2 yıl Önce

Bence türkiye genelinde kapatılsın hangi şehre giderseniz gidin öğretmenevlerinde öğretmene yer yok yok vekilin misafiri yok genel müdürün düğünü var bir sürü bahane khepsini kapatın gitsin

Ogrrtmen evinde
Ogrrtmen evinde - 2 yıl Önce

Ogretmenden baska herkes kaliyor ne gerek var "HALK EVİ" soyle olsun bitsin

Farkiniz nee
Farkiniz nee @Ogrrtmen evinde - 2 yıl Önce

Sivil TC vatandasi olan herkes ogretmen evinden faydalanir,halka aciktir o yuzden adini HALK EVİ koymanin asagilamak anlamina getiriyorsan beyin bedava deriz....memurum bu arada ogretmen degilll...

Farkıniz nee
Farkıniz nee @Ogrrtmen evinde - 2 yıl Önce

bos konusmussun...gitimcinin tabikide hakkidir...ogrrtmen evinde sadece egitimciler kalmali,polis subay evleri gibi,dsi gibi...yol gecen hani gibi herkes girip cikmasin

Farkınız ne ?
Farkınız ne ? @Ogrrtmen evinde - 2 yıl Önce

Halk ile ögretmen arasındaki fark ne ? Niye özel bir ilgi alaka meraki var sizde ? Halk evi diye aşşagilamk nedir Allah bilir birde egitimcisinizdir ?

Turk egitim sen
Turk egitim sen - 2 yıl Önce

724 gündür neredeydiniz? Biz twitter da söyleyince farkındalık olusturunca mi aklıniza geldi hemen imza kampanyasi baslattiniz!!!

Kral 23
Kral 23 - 2 yıl Önce

Yapılan doğru iş mebin hizmet binası yok 6 katlü yeni ögretmenevi olmalı

Komiksiniz
Komiksiniz - 2 yıl Önce

Sizden önce Türk Eğitim -Sen bunu dile getirdi .Gülünç duruma düştüğünüzü göremeyecek kadar körsünüz .

Levent SERİNKAYA
Levent SERİNKAYA @Komiksiniz - 2 yıl Önce

Türk Eğitim Sen dile getirdi ama olmadı bunlar dile getirdi yapılırsa ne diyeceksin cahil.

şevket şeker
şevket şeker - 2 yıl Önce

şimdiye kadar nerdeydiniz


SIRADAKİ HABER

banner137