Halk eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurslarda eğitim alan kursiyerlerin bir yıl boyunca yaptığı eserler düzenlenen sergide görücüye çıktı.

Ataşehir ve Rızaiye Mahallesi eğitim merkezinde kursiyerlerin yaptığı ürünler sergilendi.

Kursiyerlerin yaptığı el emeği göz nuru eserler beğeni topladı.

Halk eğitim Merkezi Müdürü Kenan Tabar, emeği geçenlere teşekkür ederek kursların devam edeceğini söyledi. Tabar, “geçtiğimiz hafta ve bu haftada bu mahallelerde lokal olarak sergilerimizi açmaya devam ediyoruz. Bugünde Ataşehir Mahallesi’nde el sanatları öğretmenimiz Ayşegül Çelik Sezer ve kıymetli kursiyerlerinin hazırladığı ürünlerden müteşekkil sergimizi açtık. Bu sergimizde de değişik filografi, el sanatları, kağıt rölyef gibi sanatların sergilendiği kurslarımızı açıyoruz. Kurslarımıza katılan hanımefendiler, sene başından itibaren gerek el becerilerini geliştirmek, gerek meslek edinmek kurslarımıza devam ettiler bu kurslarımız önümüzdeki süreçte de devam edecek. Ben emek veren herkesin emeğine sağlık diyoruz ve tüm vatandaşlarımızı kurslarımıza katılmaya davet ediyorum” dedi.

Halk Eğitim Merkezi Usta Öğretici Ayşegül Çelik Sezer, öncelikli amaçlarının ev hanımlarına meslek edindirmek olduğunu söyledi.

Elazığ’da Öğrencileri Taciz Ettiği İddia Edilen Okul Müdürü Tutuklandı Elazığ’da Öğrencileri Taciz Ettiği İddia Edilen Okul Müdürü Tutuklandı