Hacı Hulusi Yahyagil Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından sergi düzenlendi.

Düzenlenen serginin önce açılışı yapıldı...

Ardından davetliler sergiyi gezerek el emeği göz nuru ürünleri inceledi.

KARAKAYA: ÖĞRENCİLERİMİZİ BU KONU ÜZERİNDE YETİŞTİRMELERİ ÇOK GÜZEL

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yasin Karakaya sergilenen çalışmaların önemine değinerek, “Bu çalışmada gerçekten çok güzel teknik kullanılmış. Kalıcı bir malzeme oluşturuluyor. Onun üzerinde hat sanatı şeklinde yazılar yazılması ve öğrencilerimize bu şekilde bilgi verilmesi, öğrencilerimizi bu konu üzerinde yetiştirmeleri çok güzel” dedi.

DİNÇ: HAT SERGİSİ VE EBRU SANAT İLE İLGİLİ HİÇBİR SERGİNİ OLMADIĞINI GÖRDÜM

Hacı Hulusi Yahyagil Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ömer Dinç, “Elazığ’da şimdiye kadar gittiğim çok sergi oldu. Sergilerde hep resim vardı. Hat sergisi ve ebru sanat ile ilgili hiçbir sergini olmadığını gördüm ve sergimizi bugün açtık. Müdürlerimizin katkılarıyla. Bu sergideki eserlerin hazırlanmasında emeği geçen resim öğretmenimize ve öğrencilerimize, bu salonun hazırlanmasında desteğini esirgemeyen tüm idarecilerimize, öğretmenlerime teşekkür ediyorum”ifadelerini kullandı.

BAHŞİ: SANATSAL DEĞERİ YÜKSEK OLAN BİR ÇALIŞMA YAPILMIŞ

Eğitim Birsen Şube Başkanı İbrahim Bahşi ise, “Gençlerimiz, yavrularımız bugün bir ebru çalışması ve görsel sanatlar öğretmenimizin strafor üzerine yaptığı çalışmadan meydana gelen eserlerin sergisini ziyaret etmeye geldik. Ben görsel sanatlar öğretmenimiz başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve okul müdürümüzle okul müdür yardımcılarımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten sanatsal değeri yüksek olan bir çalışma yapılmış. Okulumuzu kutluyorum” diye kaydetti.