ELAZIĞ VALİLİĞİ BATAN TEKNE İLE İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDIĞINI DUYURDU!

Elazığ Valiliği geçtiğimiz gün Karaleylek ve Saklıkapı kanyonlarında yolcu tahliyesinden sonra batan tekne ile ilgili açıklama yaptı.

ELAZIĞ VALİLİĞİ BATAN TEKNE İLE İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDIĞINI DUYURDU!

Geçtiğimiz günlerde Karaleylek ve Saklıkapı kanyonlarını görmek için Dünya Gıda Günü Kapsamında Elazığ’da düzenlenen etkinliklere katılmak üzere gelen bilim insanları ve beraberlerindeki misafirler kanyonları gezmek için tekne turuna çıkmıştı.

Teknenin arıza vermesi sonucu tekneyi kıyıya çeken kaptan yolcuları tekneden tahliye etmiş ve yolcu tahliyesinin ardından su alan tekne batmıştı.

Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

Cumartesi günü Keban Barajı gölündeki tekne gezisi esnasında üç gezi teknesinden birinin su boşaltma pompasının arızalanması nedeniyle kaptan tarafından tekne kıyıya yanaştırılarak herhangi bir olumsuzluğa sebebiyet vermeden yolcuları güvenli bir şekilde tahliye edilmiştir. Kıyıya bağlanmasını müteakip yarısı suya batan tekne tekrar yüzer hale getirilmiştir. Konuyla ilgili olarak Valiliğimiz tarafından bir inceleme başlatılmıştır.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Baskilli
Baskilli - 2 yıl Önce

Biz bu işi yapamayız. Elimizde bir turistik yer var değerlenremiyoruz hepsi bu

Vehbi Genç
Vehbi Genç - 2 yıl Önce

Basit bir şanzıman arızası tam iki yılda tamir edilemedi. Bilen bilir bir motor su almışsa çalışmaz artık. Silbaştan bakıma alınıp tamir edilmesi lazım. Döşeme, aksesuarlarını bile hesaba katmıyorum bile. Cezai işlemlerde yetkililerin hassas olduğunu biliyoruz bu nedenle sorumluları her kimse araştırıp gerekenin yapılmasını bekliyoruz.

Elazığ lı
Elazığ lı - 2 yıl Önce

Demek bu tekne denizaltı olarak da kullanıla biliyor müthiş bir deniz aracı başka Ülkelere bunun patentini vermek lazım!

Dahada binmem
Dahada binmem - 2 yıl Önce

Bi daha teklerse

:(
:( - 2 yıl Önce

Bir an evvel Malatya ya bağlanmak için gerekli çalışmalar başlatılsın. Siyasetinden bürokrasisine ne kadar vasıfsız varsa bizde...

Vasfi baskilli
Vasfi baskilli - 2 yıl Önce

Valilik Elazığ turizmi adına bu kanyonlara yeni bir feribot temin edemez mi? (geliri valiliğe ait olması şartıyla), yine valiliğimiz bu kanyonlara orta halli bir konaklama tesisi inşa edemez mi? (geliri valiliğe ait olmak kaydıyla) Heralde valiliğin bunları yapmaya gücü ve yetkisi vardır. Valilik günde iki sefer sabah 09:00/öğlen 12:00 çarşı merkezden kanyonlara sefer düzenleyemez mi? İstenirse her şey yapılır.Sahipsiz nemleket zaten, vekillerinde konuyu gündeme getirdiği yok

Volkan
Volkan - 2 yıl Önce

Buralar Malatya'nın olsaydı çoktan turizme açmışlardı, alt yapılarını çoktan bitirmişlerdi bile. Bu Elazığdan olmaz

432
432 - 2 yıl Önce

valiliğe belediyeye akp il başkanı iktidar sahiplerine söyleyin bu şehirde üniversitelerde okuyan afrikalı öğrencilerin sorunlarını çektiklerini niye düşünüp umursamıyor sorunlarını çözmüyorsuz para sıkıntısı çekiyorlarmı ülkelerinden ailelerinden bir kıtadan milyonlarca kilometre öteden geliyorlar bu öğrencilere para maddiyat yönünden sahip çıkılmıuyor onlarda çekiniyorlar sorunlarını söylemeye tabii her insanın bir onuru gururu vardır özellikle afrikalı kız öğrenciler şehirdeki afrikalıkadınlara sahip çıkılmıyor şehirde


SIRADAKİ HABER

banner137