Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Elazığ’daki vali yardımcılarında da değişiklik oldu. Kararname ile Elazığ’daki 3 vali yardımcısı başka görevlere atanırken, Elazığ’a da 2 vali yardımcısı ve bir hukuk müşaviri atandı.

 

ELAZIĞ’A 2 VALİ YARDIMCISI ATANDI

Elazığ Vali Yardımcılığı’na Adıyaman Çelikhan Kaymakamı Abdullah Demirdağ,

Elazığ Vali Yardımcılığı’na Kilis Polateli Kaymakamı Mahmut Şener atandı.

Elazığ Valiliği Hukuk Müşavirliği’ne ise Diyarbakır Çınar Kaymakamı Selami Kaya atandı.

 

ABBASOĞLU’NUN ASALETEN ATAMASI YAPILDI

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Dumlupınar Kaymakamı iken Elazığ’a gelerek göreve başlayan Elazığ Vali Yardımcısı Abdulkerem Abbasoğlu’nun asaleten ataması da yapılmış oldu.

 

ELAZIĞ’DAN AYRILAN VALİ YARDIMCILARINA VERİLEN GÖREVLER ŞÖYLE;

Elazığ Vali Yardımcısı Mehmet Feyzi Dönmez, Düzce Vali Yardımcılığı’na

Elazığ Vali Yardımcısı Uhut Emre Koyunca, Ankara Kalecik Kaymakamlığı’na

Elazığ Vali Yardımcısı Erkan Kaçmaz, Afyonkarahisar Şuhut Kaymakamlığı’na atandı.

 

ELAZIĞ DEPREMİ SÜRESİNCE ARKA PLANDA ÇOK ÇABA SARF ETMİŞLERDİ

Elazığ’dan ayrılacak olan Vali Yardımcıları Mehmet Feyzi Dönmez, Uhut Emre Koyuncu ve Erkan Kaçmaz özellikle Elazığ depremi sonrasında birçok önemli çalışmaya imza atmış arka planda kalan çalışmaların yürütücüleri olmuşlardı.

ELAZIĞ VALİ YARDIMCISI ABDULLAH DEMİRDAĞ KİMDİR?

1986 yılında Rize’nin İkizdere ilçesinde doğdu. Güneyce Köyü’nde başladığı ilkokulu Ankara’da tamamladı. Ankara Ahmet Yesevi İlköğretim Okulunu ve Kanuni Lisesi’ni bitirdikten sonra Hacettepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden 2011’de mezun oldu. 2009 yılından 2013’e kadar (Mülga) Özürlüler İdaresi Başkanlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nda Santral Memuru, 2013’ten 2015’e kadar Sağlık Bakanlığı’nda Ürün Denetmen Yardımcısı ve Uzman Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 9 Mart 2015’ten itibaren Düzce Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Kaymakam Adaylığı süresince Seydiler Kaymakam Vekilliği ve Kaynaşlı Kaymakam Vekilliği yaptı. Dil eğitimi için Ürdün’de 4 ay bulunduktan sonra 103. Dönem KAYMAKAMLIK Kursu’nu tamamlayıp Adana Aladağ Kaymakamlığı’na atandı. 01.09.2018 tarih ve 30522 sayılı Resmi Gazete' de yayımlanan 31.08.2018 tarih ve 2018/157 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Adıyaman Çelikhan Kaymakamlığı' na atanan Kaymakam Abdullah DEMİRDAĞ evli olup iki kız çocuğu babasıdır.

ELAZIĞ VALİ YARDIMCISI MAHMUT ŞENER KİMDİR?

Mahmut Şener İstanbul’da doğdu. 2010 yılında Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.  Mülki İdare Amirliği mesleğine Konya Kaymakam adayı olarak başladı. Kırşehir – Boztepe ve Yozgat – Akdağmadeni ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Kaymakamlık kursunu başarıyla tamamladıktan sonra Düzce-Çilimli ilçesinde 2016-2018 yılları arasında görev yaptı. 01.09.2018 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan kararname ile ilçemize atanan Sn. Mahmut ŞENER evli olup 2 çocuk babasıdır.