Elazığ Adeta Şampiyona Şehri Oldu!

Elazığ’da yapılan müsabaka ve şampiyonluklar ile ilgili Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren açıklamalarda bulundu.

Elazığ Adeta Şampiyona Şehri Oldu!

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, gerçekleştirilen 6 Türkiye Şampiyonası, 3 Yarı Final, 2 Çeyrek Final ve 12 Grup Müsabakaları ile bir yılda adeta Şampiyona Şehri hüviyeti kazandı.

EREN: ŞAMPİYONA ŞEHRİ OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLİRİM

Konu ile alakalı Gençlik ve Spor il müdürü Abdulsamet Eren, “Şampiyonalar sayesinde 6552 sporcu ve kafilelerle birlikte gelen teknik ekip, hakemler ve idarecilerle birlikte 9bini aşkın misafir şehrimizi hem ziyaret edip, hem de müsabakalar da yer aldı. 1 yıllık sezon içerisinde yapılan sportif müsabakaların, “Biz Bir Takımız”, “Anadoluyuz Biz” gibi projelerin, kültür gezilerinin de aziz şehrimizin tanıtımına ve yerel esnafımıza katkılar sağladığına şahit oluyoruz. Ayrıca her bir kafilemiz şehrimizden memnun ayrılırken ilimizin ne kadar misafirperver bir şehir olduğunu göstermiş oluyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personellerimizin organizasyonlar da konaklama, geziler, müsabakalar, sevk ve idare hususunda en yüksek düzeyde gereken hassasiyet göstererek; Şehrimizde 6 Türkiye Şampiyonası, 3 Yarı Final, 2 Çeyrek Final ve 12 Grup Müsabakaları gerçekleştirildi. Elazığ’ımızda bir yılda rekor düzeyde yapılan bu organizasyonlarla şampiyona şehri olduğunu söyleyebilirim. Organizasyonların yapılmasında desteğini her daim hissettiğimiz Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu başta olmak üzere Sayın Valimize, Belediye Başkanımıza, Milletvekillerimize, İl Başkanlarımıza, Federasyon Başkanlarımıza, Personellerimize ve Paydaş Kurumlarımıza şükranlarımızı sunuyor, katkı ve destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2022, 12:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137