Elazığ Anadolu Lisesi Tarafından Çay Partisi Düzenlendi

Düzenlenen çay partisine veliler, öğretmenler, mezun öğrenciler katıldı bu tür programların devam edeceğine, okullarının eski günlerine döneceğine inanarak öğretmenler ve veliler keyifli vakit geçirdi.

Elazığ Anadolu Lisesi Tarafından Çay Partisi Düzenlendi

Elazığ Anadolu Lisesi tarafından Sultan Sarayın da Çay Partisi Düzenledi…

Düzenlenen Çay Partisine veliler, öğretmenler, mezun öğrenciler katıldı bu tür programların devam edeceğine, okullarının eski günlerine döneceğine inanarak öğretmenler ve veliler keyifli vakit geçirdi.

Elazığ Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Sermin Bilik;  okulları adına özel bir gün olduğunu, veliler ile kaynaşma ve dayanışma adına önemli adım atıklarını, eğitimin temel taşının aile olduğunu ifade etti.

Bilik, veliler ile el ele vermenin huzurunu yaşadıklarını dile getirerek, velilere teşekkür etti. Elazığ’da kurumsallaşmış bir okul olduklarını belirten Bilik, “En iyi makamlarda olan öğrencilerin bizden gittiklerini biliyoruz’’ dedi.

Bilik, ülkemize, milletimize gerçekten fayda sağlayacak, insanlık adına önemli bireyler yetiştirdiğini belirterek ailelerin kendilerine destek vermesi gerektiğini düşündüklerini, bunun için çay partisi düzenlediklerini söyleyerek, katılan velilere teşekkür ettiklerini belirtti.

Elazığ Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Nesrin Erdağ ise, okul aile birliği olarak okullarını geliştirmek  için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını, şu anda bir organizasyon düzenlediklerini, bundan sonra çok daha güzel organizasyonlar ile okulu eski günlerine götürmek istediklerini, bunun için velilerden ve eski mezunlardan destek beklediklerini kaydetti.

Başkan Nesrin; ellerinden gelenin fazlasını yapamaya çalıştıklarını bunun için de velilerin ve mezun öğrencilerin desteklerine ihtiyaçları olduğunu ve düzenledikleri çay partisine katılan herkese çok teşekkür ettiğini söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2017, 16:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137