Elazığ Barosu'ndan 60 yaş üstü Avukatlara büyük hizmet kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan korona salgını nedeniyle, Elazığ Barosu da bazı önlemler alarak, meslektaşlarının süreçten olumsuz etkilenmemeleri için gerekli adımları attı.                                       

İçişleri Bakanlığı tarafından 65 yaş ve üstü vatandaşların sokağa çıkmalarının yasaklanması üzerine, Elazığ Barosu, ilimizde görev yapan 60 yaş üstü veya kronik rahatsızlığı olan, sağlık sorunlarından dolayı sokağa çıkmakta zorlanan ve Elazığ merkezde ikamet eden avukatlara, ihtiyaçlarını karşılamak üzere yardımcı olacak.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Elazığ Barosu Başkanı Av. Mustafa Yentür meslektaşlarının mesai saatleri içerisinde Baro Personeli Şerif Çelik’i ‘’ 0532 472 08 41’’ numaralı telefondan aramaları halinde ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olunacağını belirtti.

Ülke olarak zor bir süreçten geçtiklerini ve birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaçları olduğunu kaydeden Yentür, "Bu sıkıntılı günlerde, inşallah değerli meslektaşlarımızın her türlü probleminde yanlarında olacağız" dedi.