Elazığ Basketbol Kulübü, KBBL’nde Elazığ’ı Temsil Edecek

Elazığ’da yeni kurulan Elazığ Basketbol Kulübü, Elazığ’ı Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde temsil edecek.

Elazığ Basketbol Kulübü, KBBL’nde Elazığ’ı Temsil Edecek

İlimizde İl özel idare kadın basketbol takımının ardından yeni bir kulüp daha kuruldu.

Elazığ basketbol kulübü adıyla faaliyetine başlayacak olan kulübün ilimizi 2021-2022 sezonunda Kadınlar bölgesel basketbol liginde temsil edeceği öğrenildi.

İlimiz basketboluna önemli hizmetleri olan ve il özel idare kadın basketbol takımının da kurulmasına öncülük eden Halit Ziya Ağcabay’ın kurulumunda önemli payı olduğu Elazığ Basketbol kulübü’nün hedef, planlama ve yönetimiyle ilgili açıklamanın önümüzdeki hafta içerisinde kamuoyuyla paylaşılacağı ifade edildi

“BU KULÜP İLE İLGİLİ HEDEFLERİMİZİ KAMUOYU İLE PAYLAŞACAĞIZ”

Elazığ’da Kadın Basketbolunun yeni bir ivme yakalamasını sağlamak adına bu kulübün kurulduğunu belirten Halit Ziya Ağcabay ”Biz bu alanda ilimizi belirli bir yere taşıdık. Süper Ligde bir takımımız var. Ancak her zaman belirttiğim gibi bu ilde alt yapıda çok yetenekli oyuncularımız var. Biz kurduğumuz ve 2. Ligde ilimizi temsil edeceğimiz Elazığ Basketbol Kulübü bünyesinde bu genç oyuncularımız ile yeni başarılar hedefliyoruz. Yaptığımız çalışmalar ve kurduğumuz bu kulüp ile ilgili hedeflerimizi kamuoyu ile paylaşacağız. Hedefimiz ilimizi bu alanda hem daha iyi noktalara taşımak hem de yeni sporcuları Türk Basketboluna kazandırmak. Oluşturacağımız takımda ilimiz dışından da bazı oyuncular yer alacak. Tabi ki hedefimiz bu takımı 1. Lige taşımak olacak” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
...
... - 3 yıl Önce

İlgisizlikten bir kaç sene sonra kapatılır....

GÜRAY  ÇIKAY
GÜRAY ÇIKAY - 2 yıl Önce

Elazığ ı kadınlar basketbol liginde temsil edecek ikinci takım ELAZIĞ BASKET olacak...Buna inanıyorum..

SIRADAKİ HABER

banner137