Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Yüksek Harita Mühendisi Haluk Arslan programı kapsamında İstasyon Caddesinde ve Vali Fahri Bey Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Başkan Adayı Arslan ilk olarak Büyük Çaltı (Haylan-ı Kebir) Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ardında Milli Türk Talebi Birliği'ni ziyaret etti.

Başkan Adayı Arslan seçim çalışmalarına İstasyon Caddesi ve Vali Fahri Bey Caddesinde devam etti.

Esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen Arslan seçime sayılı günler kala Elazığ’da gitmedik yer gezmedik sokak bırakmayacaklarını ifade etti.

Ziyaret kapsamında vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinleyen Arslan Elazığ’ın barındırdığı sorunlara yönelik çözüm önerilerini de bire bir vatandaşlara anlattı.

Esnaf ziyaretlerinin ardından Başkan Adayı Arslan Milli Türk Talebe Birliği’nde gençler ile bir araya geldi.

ARSLAN: BÖLGENİN TEKRARDAN GÖZDESİ OLMAYA ADAY BİR ŞEHİR OLACAK BİZİMLE

Arslan burada yaptığı açıklama da, “Mümkün oldukça Elazığ’da her kesimle diyalog halinde olarak seçim çalışmalarını devam ettiriyoruz. Özellikle gençlerimize verdiğimiz önem ve değer çerçevesinde MTTB’de bizim için ayrı bir önem taşıyor. Her zaman ifade ettiğim gibi bu şehir gençlerin girişimciliğiyle, gençlerin inancı ve kararlığıyla yeniden canlanacak. Biz içinde bulunduğumuz karamsar havayı 31 Mart’ta bir dinamizme bir heyecana çevireceğiz. Bu şehir yapısal sorunlarını çözme kararlılığını ortaya koyacak ve yeniden dizayn edilme, yeniden yaşanabilir, üreten ve katkı sunabilen bir belediyecilik anlayışıyla beraber Elazığ’da yaşayan her bir insanıyla yeni bir inanışın yeni bir heyecanın hareketini yaşayacak. Artık sona yaklaştığımız bu seçim sürecinde biz her kesimde bu heyecanı, bu ruhu görüyoruz ve bunun da sandığa yansıyacağı bugünden belli. Elazığ’ımızı gelecek günlerde bir umut, bir heyecan, bir kararlılık bekliyor. Elazığ yeniden kabuğunu kırmaya ve bölgenin tekrardan gözdesi olmaya aday bir şehir olacak bizimle” dedi.