Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Kimdir?

Elazığ Belediye Başkanı resmi olmayan sonuçlara göre Şahin Şerifoğulları oldu. Peki, Şahin Şerifoğulları kimdir?

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Kimdir?

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde sandıkların açılmasıyla birlikte resmi olmayan sonuçlara göre Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları oldu.

ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI KİMDİR?

1980 yılında Elazığ merkezde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Elazığ'da tamamladı.

Üniversite eğitimini Fırat Üniversitesi Tarih bölümünde tamamladı.

Akaryakıt istasyonu, İnşaat ve Güneş Enerjisi Sektörü alanında faaliyet gösteren aile şirketinde yönetici olarak görev yapmakta.

Uzun bir süre Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı görevini yürüttü.

Birçok sivil toplum kuruluşunda görevler aldı.

27. Dönem AK Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı oldu ve Genel Merkezin kararı sonucunda AK Parti’den listeye girerek AK Parti Elazığ 5. Sıra Milletvekili Adayı gösterildi.

Evli olup, üç çocuk babasıdır.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Yok hükmünde
Yok hükmünde - 5 yıl Önce

Nazarımda yok hükmündedir. Sevinmedim de.

oğuzhan
oğuzhan @Yok hükmünde - 5 yıl Önce

%40ın başkanı kendilerine hayırlı olsun..

Ali
Ali - 5 yıl Önce

Ey Elazığ halkı gönüllerinizde ak parti sevdası varken sakın, partinizin icraatlarından asla şikayetçi de olmayın. Şehri pislik götürürken, araçlarınızla ana yollar dahil köstebek yuvası gibi çukurlarla dolu iken, aracınızı park edecek alan bulamazken, aldığınız ücretlerden maaşlardan hep şikayetçi olmaktan, şehre herhangi bir bakanlık verilmediğinden hiç mi hiç şikayet etme hakkınızda olmayacaktır. Bu tutumunuzla Malatya, Tunceli, Bingöl ve Diyarbakır illerinin yanında köy olmaya da müstehaksınız. Seçim yapamıyorsunuz futbol klubü tutarcasına parti tutuyorsunuz iki tane süslü lafların etsindeyseniz hep kaybedeceksiniz.

Ahmet
Ahmet @Ali - 5 yıl Önce

İzmirde yaşıyorum .Yıllar önce buraya taşındım..Elazığın şu halini gorunce İzmir `e taşınmakla ne kadar doğru yaptığımı anlıyorum.ağlanacak haldesiniz Elazığlılar..

Amma becerikli
Amma becerikli - 5 yıl Önce

Adamdaki tecrübelere bak hizaya gel. Tarih bölümü mezunu Harput ihya olur artık. Mütehhit ayrıca malzemelere dikkat.

23
23 - 5 yıl Önce

Mutahitten ne ola bilir sizce

Nuri
Nuri - 5 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun. Ancak AK Parti Elazığ da büyük oy düşüşü yaşadı. Umarım bundan ders çıkarılır.Yoksa Genel seçimde Elazığ da AK Parti 2 vekili bile çıkarmakta zorlanır.

Cengiz
Cengiz @Nuri - 5 yıl Önce

Nuri kardeşim merak etme sen bu millet bu vekiller memleketi satsana oy verir .

mete
mete - 5 yıl Önce

Bu saatten sonra Elazığ benim umrumda değil (Elazığspor hariç).kazanan belediye başkanıda benim belediye başkanım değil.kim oy vermişse onun olsun.son olarak şunu söylüyorum : Elazığdan kaçan kurtulur.Artık yaşanmaz bu memlekette.Bende öyle yapacam zaten.Elazığ ahalisine akpleri ile mutluluklar diliyorum.

Serdar a Cevap
Serdar a Cevap - 5 yıl Önce

Serdar23 rumuzlu kişi sen bu kafa ile daha çok beklersin Elazığ a yatırım veya bakanlık verilmesini. AKP ile yola devam et sen.

Serdr23
Serdr23 @Serdar a Cevap - 5 yıl Önce

Ne siyasetten anlarsın nede konuşmadan anlarsın ben elazığda yaşamıyorum1 akp’ci değilim 2 memleketin idaresi öyle yada böyle seçilmiş seçilen kişiyi eleştirdiğimi dahi anlayamamışsın neyse o kafa ile demogojiye bu kadar girmem kafi

Serdr23
Serdr23 - 5 yıl Önce

Elazığ’a hayırlısı olsun umarım kıymeti bilinir Elazığ’ımızın Diyarbakır’ın nankörlüğü hala devam ederken umuyoruz memleketimizin bi kıymeti olur verdiğinin karşılığını alabilir. Destek Gagkoştan hizmet Diyarbakır’a olmaz


SIRADAKİ HABER

banner137