Elazığ Belediye Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu, Korona virüs (KOVİD-19) tedbirleri kapsamından 81 ilde bayram süresince uygulanacak sokağa çıkma yasağı nedeniyle bayramı evlerinde yaşayacak olan vatandaşlara moral kazandırmak adına muhteşem bir konserle evlere konuk olacak.

“ÖZEL BİR KONSERLE BAYRAM COŞKUSUNA ORTAK OLACAK”

Elazığ Belediyesi youtube sayfası üzerinden bayramın birinci günü (24 Mayıs Pazar) saat 20.00’da başlayacak konserde, Şef Aygün Çam yönetimindeki Elazığ Belediye Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu, başta Harput Musikisinin birbirinden özel ve kıymetli eserleri olmak üzere farklı yörelerin en seçkin eserlerinden derlenecek toplam 11 eserden oluşan özel bir konserle bayram coşkusuna ortak olacak.

“YAYINLANACAK BAYRAM KONSERİNİ İZLEMEYE DAVET EDİYORUZ”

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Ülke olarak Korona virüs (KOVİD-19) salgınıyla mücadele tedbirleri nedeniyle bu bayram coşkusunu arzu ettiğimiz ve alıştığımız şekliyle yaşayamayacağız. Bu sürece olumlu katkı sağlamak adına Elazığ Belediye Konservatuvarı Türk Halk Müziği Koromuz tarafından hazırlanan çok kıymetli bir repertuvardan oluşan konserle bayramın birinci günü saat 20.00’da sizlerin evlerine konuk olacağız. Elazığlıları ve gurbette bulunan tüm hemşehrilerimizi resmi Youtube hesabımızdan yayınlanacak Bayram Konserini izlemeye davet ediyoruz.” denildi.