Elazığ Belediye Meclisi Toplantıları Başladı

Elazığ Belediye Meclisi Mart ayı oturumlarına başladı. İlk oturumda gündem maddeleri görüşülerek, karara bağlandı.

Elazığ Belediye Meclisi Toplantıları Başladı

Elazığ Belediye Meclisi mart ayı oturumlarına birinci birleşim ile başladı.

Meclis Başkan vekili Aydın Kara’nın yürüttüğü birleşimlerde, ifraz işlemlerinde belediyeye hibe edilecek parsellerden harç bedeli alınmaması konusu görüşüldü. Konunun gündemden çıkarılması oy birliği ile kabul edildi.

Birleşimlerde ayrıca TEMA Vakfının kurucu onursal başkanı Hayrettin Karaca, Kahveciler Odası Eski Başkanı Merhum Nihat Bozkurt’un, Telgrafçı Akif bey ile kanaat önderlerinden Cemalettin Emiroğlu’nun isimlerinin yaşatılması amacıyla cadde, bulvar ve parklara verilmesi ile ilgili hazırlanan maddeler isim tespit komisyonuna havale edildi.

Bireşimlerde ayrıca Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin toplu taşıma ücretlerine zam yapılması talebi de görüşüldü. Gündem Maddesi ile ilgili Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman meclis üyelerine bilgi verdi.

Toraman, toplu taşımayla ilgili sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

Madde, tarife komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Vatandaşın biri
Vatandaşın biri - 2 yıl Önce

Otobüs fiyatlarına zam gelmesi konusunda belediye meclisinde bugün görüşüldü otobüs ücretlerine zam gelmesini istemiyoruz

Vatandaşın biri
Vatandaşın biri @Vatandaşın biri - 2 yıl Önce

Minibüsçüler zam yaptı tercihimizi otobüsten kullanıyoruz esnaf olarak mağduruz diyorsunuz belediye zam yapmayınca esnaf olarak kazanamıyoruz deniliyor rekabet mi konu hizmetmi

Yıktığın okulu
Yıktığın okulu - 2 yıl Önce

Başka yerrde yap ve geri ver okulumuzu. Belediye siz yıktınız ama okul yapıp bermedi iz. M. Akif lisesini yapmve geri ver belediye. Yoksa yüzlerce öğrencinin ahı sizin boynunuza..

SIRADAKİ HABER

banner137