Elazığ Belediyesi 3. Kitap Fuarı Cuma Günü Kapılarını Açıyor

Elazığ Belediyesi 3. Kitap Fuarı için geri sayım başladı, hazırlıklarda sona gelindi. 25 Ekim’de kapılarını açmaya hazırlanan fuar; 10 gün boyunca kitapseverleri ağırlayacak.

Elazığ Belediyesi 3. Kitap Fuarı Cuma Günü Kapılarını Açıyor

Bu yıl 3.sü gerçekleşecek kitap fuarı için geri sayım başladı ve günler öncesinden başlayan fuar hazırlıklarında sona gelindi.

10 gün süresince kitapseverleri ağırlayacak kitap fuarı alanının yanında konferans, panel ve imza günleri için ise ayrı bir alan oluşturuldu.

70 YAYINEVİ KATILACAK

Seçkin 70 yayınevinin katılacağı fuarda, Şair-Yazar Prof. Dr. Nurullah Genç, Şair-Yazar Hasan Ali Toptaş, Yazar Ahmet Turgut, Şair-Yazar-Gazeteci Beşir Ayvazoğlu, Tarihçi-Yazar Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Oyuncu-Yazar Bahadır Yenişehirlioğlu, Tarihçi-Yazar Yavuz Bahadıroğlu, Sunucu-Gazeteci-Yazar Cansu Canan Özgen, Yazar Kahraman Tazeoğlu, Yazar Nilgün Bodur, Yazar Hatice Kübra Tongar, Davranış Bilimleri Uzmanı-Yazar Aşkım Kapışmak, Yazar Oktay Tiryakioğlu, Yazar Hakan Günday, Uzman-Psikolog-Yazar Serhat Yabancı, Yazar Sinan Yağmur ve oyuncu Feride Çetin gibi kamuoyunun yakından tanıdığı  isimler imza ve söyleşi programlarıyla sevenleriyle bir araya gelecek.

Cuma günü kapılarını açacak fuarla ilgili açıklamalarda bulunan Elazığlı vatandaşlar 3.’sü gerçekleşecek fuarla ilgili bakın ne dedi.

Açılacak Fuardan hala haberi olmayanlarda vardı?

Fuara katılan kitapevleri ve yazarlarda tüm Elazığlıları davet etti.

VİDEO:

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137