Elazığ Valiliği Meydanında 70 yayınevinin katılımıyla açılan fuarda, ünlü şair ve yazarlar da söyleşi ve imza programlarıyla Elazığlılarla buluşuyor.

Fuarı ziyaret eden vatandaşlar bir yandan kitap alışverişi yaparken, bir yandan da sevdikleri yazarlarla buluşuyor. Okurlar fuarda duayen kalemlerin söyleşilerine katılarak, eserlerini imzalatma fırsatı yakalıyorlar.

ÜNLÜ YAZARLAR OKURLARIYLA BULUŞUYOR

70 yayınevinin katılımıyla açılan fuarda, ünlü şair ve yazarlar da söyleşi ve imza programlarıyla Elazığlılarla buluşuyor. Kitap dostlarından yoğun ilgi gören okur-yazar buluşmalarında son olarak Yazar-Senarist Ahmet Turgut ile ünlü Tarihçi-Yazar Yavuz Bahadıroğlu söyleşi ve imza programıyla okurlarıyla bir araya geldiler. 3 Kasım’a kadar kitapseverleri ağırlayacak olan fuar süresince değerli kalemler okurlarıyla buluşmaya devam edecek.

GENÇLERDEN FUARA YOĞUN İLGİ

Özellikle gençleri kitapla buluşturmayı hedefleyen Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı, gençlerden yoğun ilgi görüyor. Fuara yoğun ilgi gösteren gençler, okul saatleri haricindeki zamanlarının önemli bölümünü fuar alanında geçirerek, binlerce kitap arasından kendilerine hitap eden eserleri alma fırsatı yakalıyor.

FUARI ZİYARET EDEN GENÇLERE SÜRPRİZ

Elazığ merkez, ilçeleri ve komşu illerin kalbinin attığı fuar alanını ziyaret eden Maden Asım Sürücü Yatılı Bölge Okulu öğrencileri fuar ziyaretinin ardından güzel bir sürprizle buluştu. Şehrin turistik değerlerinin tanıtımına katkı sağlanması amacıyla Elazığ Belediyesi tarafından hizmete sunulan tur otobüsüyle, şehir turu attılar.

Maden Asım Sürücü Yatılı Bölge Okul Müdürü Murat Akgün, öğrencileriyle birlikte fuarda kitapla buluşmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı, 3 Kasım tarihine kadar kitap dostlarını ağırlamaya devam edecek.